Вийшов фільм про те, як колишній сатаніст покаявся та заснував молитовний рух.
Християнський світ
04.07.2020
Документальний фільм про колишнього сатаніста, який став автором християнських книг, вийшов на інтернет-відео сервісах Amazon Prime і Prime Video.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише invictory.org 

Американське благодійне медіа служіння LifeStreams Media представило фільм «Зачарований темрявою» про життя Роджера Морно в лютому 2020 року. Нещодавно документальна драма, яка розкриває реальність сатани й животворчу любов Бога, стала доступною до перегляду на Amazon Prime і Prime Video.

За словами режисера і продюсера фільму Кріса Ленга, історія французького канадця Роджера Морно стала прикладом невидимої битви добра і зла за розум людства.

Фільм розповідає про життя Морно, який у молодому віці прийшов до переконання, що Бог — тиран, відійшов від віри й приєднався до таємного товариства Люціферіан, де поклонялися сатані. Після Другої світової війни Роджер познайомився з подружньою парою. Вони не тільки разом вивчали Писання, але і врятували Морно життя. Це змінило його життя і призвело до того, що в 1998 році Морно заснував всесвітнє молитовне служіння.

Під час роботи над картиною творці використовували раніше не опубліковані фотографії й документи, інтерв’ю з друзями та сім’єю Роджера.

Джерело: Світогляд

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини