Всеукраїнський Собор висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Василя Федоровича Райчинця
Новини Всеукраїнського Собору
04.07.2020

Від імені Всеукраїнського Собору приносимо глибокі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати – смерті старшого єпископа Союзу вільних церков християн євангельської віри України, члена Духовної Ради Всеукраїнського Собору, люблячого батька,  дідуся, друга – Василя Райчинця.

Василь Федорович завжди був і буде  взірцем посвяти Богу, прикладом  у багаторічному пастирському служінні, завдяки якому він виховав не одне покоління служителів!

У цей скорботний час молимо Господа, щоб  Він утішив Вас і був Вашою підтримкою. Нехай надія на майбутню зустріч полегшить біль втрати.

«...і Він обітре кожну сльозу з їхніх очей, і більше не буде смерті, ні страждань, ні голосіння, ні болю, — вже більше не буде, тому що перше минулося». (Об’явлення 21:4)

 З молитвою,

Координатор Всеукраїнського Собору,

О. Турчинов

Перший заступник Координатора Всеукраїнського Собору,

П. Унгурян

 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини