В Івано-Франківську набуває популярності жіночий євангелізаційний клуб Wow women
Християнський світ
19.04.2024
У Центральній церкві ХВЄ в Івано-Франківську щомісяця проходить зустріч жіночого євангелізаційного клубу Wow women

На захід разом із сестрами приходять жінки, які не є вірянками церкви, та залишають гарні відгуки. Про діяльність клубу розповідає його засновниця Марина Черевата.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Як розповідає Марина, програму сестри стараються робити насиченою і водночас легкою. До прикладу, на під час останнього засідання клубу, 6 квітня, був спіч від запрошеної гості Олесі Банах, координаторки жіночого служіння УЦХВЄ в онлайні, нутриціологині за фахом, яка говорила на тему «Важко чи легко». Учасницям влаштували фотосесію від професійного фотографа. Також були ігри на знайомство та інтерактиви, фуршет та кава-брейк, розіграш призів. Та головне, звичайно ж, – це спілкування і молитва. Про це пише chve.org.ua.

«Вірю, що ідея створення клубу прийшла від Господа, – каже Марина Черевата. – Хоч трохи почувалась Йоною, який хотів залишатись у своїй зоні комфорту, але Дух Святий постійно нагадував про цю ідею в молитвах, зустрічах з людьми… Я бачила потребу жінок в такому служінні, в тому, щоб створити простір і оточення для дружби з християнками, що приведе до міцних стосунків з Богом».

За словами організаторки, команда теж утворилася не відразу: сестри молилися, багато спілкувалися про потребу в такому служінні.

«Вважаю, що слова воскреслого Ісуса Христа «Тож ідіть, і навчіть всі народи» – це одне з найважливіших місць Писання, воно говорить про важливість служіння християн за межами храму», – каже Марина.

Команда служить на волонтерських засадах, більше того дівчата часто за власний кошт готують для заходів смаколики, проводять майстер-класи та інші заходи.

Основна мета клубу – від дружби з людьми до стосунків з Богом.

Сестри називають свій клуб містком між світом та Церквою.

«Щодо результатів… Ми часто мислимо цифрами, але в євангелізації це не так працює, плоди таких служінь точно підраховані будуть тільки в небі. Адже ми сіємо, а Бог зрощує. Одне скажу, що кожного разу на клуб приходить мінімум 8-12 невоцерковлених жінок», – продовжує служителька.

Реакція гостей завжди дуже позитивна. На думку сестер, завдячуючи, перш за все, щирості організаторок, які анонсують, що клуб християнський, і що буде молитва. Крім того, жінки отримують реальну психологічну підтримку в атмосфері прийняття. Саме тому кожна йде з бажанням повернутися ще не раз.

Про зустрічі клубу Wow women мешканки Івано-Франківська дізнаються в тому числі із церковних соцмереж.

Джерело: chve.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВсе для церковСуспільство
Останні новини
Останні новини