Андрій Тищенко запустив нову програму “Я бачив Бога”
Надихаючі історії
11.01.2022
На Новому християнському телеканалі вийшла нова програма “Я бачив Бога”, яка покликана розповсюджувати свідчення різних людей про Божу любов у їх житті. Автор програми - Старший єпископ об’єднання християнських церков «Нове покоління» в Україні, заступник Голови Духовної Ради Всеукраїнського Собору Андрій Тищенко.

Кожен випуск передбачає годинне спілкування у форматі інтерв'ю з різними людьми, які у своєму житті стикалися з Божою силою. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

“Дійсно, не дуже багато людей можуть сказати, що зазирнули в очі самого Бога. Не дуже багато людей скажуть, що вони бачили Його постать. Але я дуже вірю, що багато хто скаже: “Я відчув на своєму житті вплив Бога”, - розповідає Андрій Тищенко

Ви вже можете подивитися перший випуск “Я бачив Бога” з Григорієм Комендантом:

Григорій Комендант - головуючий у Всеукраїнській Раді Церков і релігійних організацій, президент Українського Біблійного Товариства.

В інтерв'ю він розповідає безліч історій з 60-рчіного служіння Господу. Це історії про випробування, вірність Богу та Його охорону серед небезпечних подій і ситуацій. 

Читайте також: Понад 190 тисяч молоді прийняли Христа у 2021 році через медіаконтент

Редакція програми зазначає, що наступні випуски будуть містити інтерв'ю з політиками, релігійними діячами, громадськими активістами, народними артистами тощо. 

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Надихаючі історіїХристиянський світІнтерв'ю
Останні новини
Останні новини