«Я прибічник родинних цінностей», - Разумков про законопроект №5488
Законодавство
11.06.2021
«Я прихильник родинних цінностей». Про це Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив під час зустрічі зі студентами Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Про це повідомляє RISU.

У відповідь на запитання одного зі студентів про ставлення Голови Верховної Ради до законопроекту про ЛГБТ ( студент вважає, що українське суспільство, на відміну від країн ЄС, не готове до цього питання, яке його розколює) Дмитро Разумков відповів:«Я розумію, що ми повинні мати толерантне ставлення до всіх, але я все ж таки є прибічником родинних цінностей».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Законопроект №5488 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо боротьби з проявами дискримінації" було зареєстровано у Верховній Раді 13 травня. Його ініціатором виступив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Наразі документ перебуває на розгляді у профільному комітеті.

Проти цього законопроекту виступала Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій і зверталася до парламенту та Кабміну із закликом його відхилити.

Читайте також: Рада Церков закликає відхилити законопроект №5488 щодо нетерпимості

На переконання ВРЦіРО, пропоновані законопроектом № 5488 зміни несуть пряму загрозу для реалізації конституційного права на свободу слова та свободу вираження поглядів. Адже учасники суспільної дискусії, в тому числі релігійні діячі, які критикуватимуть одностатеві відносини та партнерства як аморальні, гріховні та закликатимуть до обмеження пропаганди такого неприродного, розбещеного способу життя, а також виступатимуть проти розширення прав таких людей (зокрема, у сфері усиновлення та подружніх відносин), опиняться під загрозою переслідування та стягнення великих штрафів лише за свої слова і публічно висловлену позицію на користь природніх подружніх стосунків.

Просуваючи проблемний законопроект № 5488, уряд і парламент, вважають у ВРЦіРО, може спровокувати збурення мільйонів віруючих різних конфесій і у різних регіонах, які не сприймають нав’язування українському суспільству гендерної ідеології (самоідентифікації) та не терпітимуть зазіхання на свободу віросповідання і свободу вираження поглядів. У цій ситуації ризик громадських протестів є дуже високий.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

ЗаконодавствоЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини