Ні одної подряпини.... Як Бог говорив та зберіг нас, коли поруч вибухнуло три гради
Надихаючі історії
04.11.2023
Проникливим свідченням про те, як Бог зберіг під час обстрілу градами розповіла сестра Тетяна з Харкова.

Далі пряма мова.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Я живу з дитиною в багатоквартирному будинку на третьому поверсі.  Той об'єкт, що обстрілювали перебував майже в центрі спального району.  Навколо нього багатоповерхівки, школа, садок та трохи далі – парк відпочинку.  Але щоб ви розуміли – скрізь житлові будинки.  Один із них – наш.  Того дня, як завжди, я зачинила вікна в кімнаті дитини на денний сон.  Сьогодні він прокинувся якось раніше і після сну я посадила синочка у вітальні (там дуже велике вікно), а сама по всій квартирі повідкривала вікна, бо було літо і дуже спекотно.  Поки дитина їла фрукти та дивилася мультики у залі – я пішла на кухню помити посуд.

Мию посуд і чую голос ніби усередині мене: «Вимкни воду».  Я просто зменшила напір і почала прислухатися, бо не зрозуміла, що це було.  І чую знову: «Вимкни воду, візьми дитину і сховайтеся у ванній».  Від здивування я вимкнула воду і обернулася.

  У вікні побачила в небі з хмари ніби постать ангела, а в центрі його щось схоже на хрест, який блимав.  

Від побаченого я заклякла.  Повертаю від вікна голову – і тут… вибух.  

Вся квартира в пилюці.  Я злякалася за дитину, бо в залі велике вікно, а навколо чути як сиплеться скло – у всіх вилетіли шибки.  Я не дивлячись по сторонах мерщій хапаю  дитину і ми вибігли до спільного коридору, який ділили разом із сусідами.  Щоб ви розуміли, це маленький коридорчик: чотири стіни.  Двері зачинені.  Жодного скла в коридорчику немає.  

Після того, як ми забігли до нього, знову  лунає ще потужніший вибух.  Він був не миттєвим, не секунду (як я собі це раніше уявляла) а будинок тремтів деякий час.  

Об стіни та двері в коридорі щось ударялося і стіни тремтіли, як папір.  Тоді я молилася, щоб Господь нас зберіг і я знову почула в собі: «Не впаде ракета на цей дім».  Після цього голосу стало спокійніше.  А далі після сильної ударної хвилі я почула, як у під'їзді по склу біжать люди.  Я відчинила двері і хотіла втекти з ними, але Господь сказав зачинити двері.  Я послухала та закрила.  

Потім знову був вибух, звук скла і наче щось постійно падає і вдаряється в нашому будинку.

 Потім Господь спонукав  виходити.  Я забігла до квартири та взяла телефон, і після цього вийшла у під'їзд.  У під'їзді скрізь було багато скла, а на вулиці все завалено рамами з вікон та дверима.  Люди  кричали,  плакали...здавалося що настав кінець світу...

 Деякі батьки з жахом бігали та шукали дітей, які пішли гуляти.  

Я вдячна Господу, що дитина прокинулась до того, як був вибух, і я відчинила вікна.  Якби він спав у кімнаті із закритим вікном – вікно б вибухнуло та склом могло дуже сильно поранити або й вбити (так мені пояснили). 

Коли трохи розвиднівся дим то я побачили, що у нашому будинку майже всі  вікна вибило.  Але в нас навіть не тріснули!  Також два балкони на своїх місцях, а у багатьох вони впали.  У квартирі все на своєму місці, лише через вікно  ударною хвилею занесло велику хмару  землі та пилу.  

Я ніколи не забуду, як Господь був зі мною у цей момент.  Як Він говорив, забрав страх і зберіг.  

Джерело: тг-канал Glory 2 Lord

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини