YouTube запускає нову функцію батьківського контролю для підлітків
Молоде життя
06.09.2024
Батьки отримають змогу зв’язати свої облікові записи з акаунтами своїх дітей та отримувати сповіщення про нові завантаження, підписки, коментарі й зміни у налаштуваннях конфіденційності відео

Платформа YouTube оголосила про запуск нової функції батьківського контролю, що дасть змогу батькам зв’язати свої облікові записи з акаунтами своїх дітей. Про це повідомляє MediaSapiens з посиланням на TechCrunch.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

«Після під’єдання батьки отримають сповіщення про діяльність підлітка на каналі, зокрема про кількість завантажень, підписок і коментарів. Вони також отримуватимуть сповіщення електронною поштою про події, як-от нове завантаження чи пряму трансляцію», — йдеться в повідомленні.

На електронну пошту батьків надходитимуть сповіщення про діяльність підлітків на платформі, зокрема нові завантаження та зміни в налаштуваннях конфіденційності відео.

Водночас компанія попередила, що зв’язування облікових записів не вплине на персоналізовані рекомендації, які отримують підлітки, і не дозволить батькам змінювати вікові дані про своїх дітей на ютубі, які вже були вказані під час реєстрації на платформі.

Однак батьки зможуть отримувати повідомлення про нові завантаження на YouTube та YouTube Shorts, навіть якщо це приватні або не опубліковані відео, а також зможуть бачити, коли змінюються налаштування конфіденційності відео.

Нова функція почне розгортатися серед батьків підлітків вже цього тижня, а згодом стане доступною для користувачів у всьому світі протягом наступних декількох тижнів.

Джерело: MediaSapiens

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Молоде життяЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини