Західна Україна допомагає нужденним: "Великдень: з любов’ю до ближнього" (Фото, відео)
Добрі справи
24.05.2021
В усіх областях України баптистські, адвентистські, п’ятидесятницькі, харизматичні та інші євангельські церкви об'єдналися в спільному благодійному проєкті “Великдень: з любов’ю до ближнього”. Спільними зусиллями церков та благодійних організацій було роздано продуктові набори 50 тисяч нужденним сім’ям по всій Україні.

Близько 200 тон продуктів харчування членами євангельських церков було доставлено в домівки. Кожен набір містив в середньому 5-6 кілограм продуктів харчування, смаколики, дитячу Біблію чи Євангелію. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як повідомляють учасники акції, кожна поїздка до нужденої сім’ї чи самотньої людини має свою особливу історію та сильне свідоцтво. Нижче ділимось історіями та свідченнями з різних областей західного регіону України.

На Хмельниччині роздавали продуктові набори людям із вадами слуху: 

З міста Ужгород про благодійну акцію розповідає Андрій Дем'яненко:

"Історія однієї жінки: Мар’яна, одинока мати, яка перед Пасхою сама попросила допомоги у знайомої християнки з нашої церкви. Вона буквально не мала, що їсти. Вона працює і часто важко, проте основні витрати це син, якому 21 рік і він страждає на важку форму аутизму і слабоумства. Ця зустріч посприяла тому, що вона захотіла відвідати домашню церкву."

На фотографії нижче – Світлана, вона інвалід з дитинства. "Відвідуємо її по можливості, бо часто їй просто бракує людського спілкування. Рідні відвернулися і тільки мама проводить трохи часу з нею, а брати і інші родичі вбачають у ній обузу... Спершу дивно було, що вона заводить ще котів у своїй маленькій кімнаті, але потім вона розповіла, що це мабуть єдині хто з нею проводить час і просто приймає її. Дякувала і раділа нашому приходу", – ділиться Андрій.

На Ріненщині християни разом з поліцією відвідували тих, кому за 90 років.

Брат Петро з Хмельницької області поділився власним досвідом проведення акції та сказав, що буде підтримувати зв'язок з цими людьми, звіщаючи їм Євангелію.

"Це Олександр, йому 60 років, після інсульту не працює права рука і не бачить на одне око взагалі. Живе в непростих умовах, не вживає спиртного і не має пенсії, живе за допомоги далекої родички. Розповідав йому про Господа і разом із ним молився", – ділиться брат Петро.

Завдяки бдагодійним активностям, через таку підтримку, допомогу та піклування, віруючі різних міст та церков змогли донести людям, що вони є цінними в очах Божих.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Добрі справи
Останні новини
Останні новини