У Збаражі Перший молитовний сніданок зібрав більше 150 учасників
Національні молитовні сніданки
12.01.2024
У Збаражі 11 січня відбувся Молитовний сніданок

У заході взяли участь обласне керівництво, мери, обласне та місцеве духовенство, військові, волонтери, капелани, медики.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це повідомив Збаразький міський голова Роман Полікровський:

"Сьогодні, 11 січня, у Міжнародний день "Дякую" у Збаражі відбувся Перший молитовний сніданок, який зібрав понад півтори сотні впливових людей - представників українського духовенства, місцевої та обласної влади, воїнів, волонтерів, освітян, медиків, родичів загиблих захисників України, підприємців та благодійників.
 
Із вдячністю до Бога, до Збройних сил України, один до одного люди різних політичних поглядів, християнських конфесій, статусу і професій щиро молились за українську Перемогу, за те, щоб Господь зберіг і дав сил мужнім воїнам, щоб усі поранені зцілились, а полонені повернулись до своїх домівок. Просили захисту Небес для вимушено переміщених осіб та підтримки усім серцям, зраненим гіркою втратою близьких, яких забрала ця жорстока війна.
 
Україна починається з віри у Бога, і її майбутнє залежить від кожного з нас. Лише на фундаменті християнських цінностей може розбудовуватись здорове суспільство, взаєморозуміння і спільна праця задля розвитку і розквіту як сім'ї, громади, так і всієї України.
 
Сьогоднішній молитовний сніданок - наша підтримка доброї традиції, джерелом якої є події, описані ще у Біблії, у США її запровадили 70 років тому, а десятиліття назад - і в українських містах.
 
Переконаний, що піднесена духовна атмосфера, щира молитва у таких заходах здатні об'єднувати людей, очищати їхні серця і помисли, вселяти надію і впевненість у завтрашньому дні, давати наснагу на подальшу боротбу з ворогом на фронті і в тилу.
 
Вдячний усім учасникам, організаторам цього заходу, усім, хто поділився своїми свідченнями, щемливими пережитими історіями у часі війни.
 
Під час заходу усі бажаючі могли долучитись до збору коштів на допомогу ЗСУ. Було зібрано 26200 грн, які підуть на придбання дронів.
 
На проведення заходу бюджетні кошти не використовувались!
 
Разом з Богом обов'язково переможемо!"
За матеріалами Романа Полікровського

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

 

 
Національні молитовні сніданкиХристиянський світМир та єдність в УкраїніСуспільство
Останні новини
Останні новини