Церква Університету Оквуд проводить кампанію зі збору коштів для постачання питної води в Техас
Добрі справи
01.03.2021
Церква Університету Оквуд і ініціатива «Подих життя» доставляють припаси вантажівкою

У відповідь на недавню зимову погодну катастрофу в Техасі, США, церква Університету Оквуд (OUC) і телевізійне служіння «Подих життя» провели «водний марафон», зібравши понад 30000 пляшок води, а також інші предмети першої необхідності, включаючи шкарпетки, спідню білизну, одяг в хорошому стані, жіночі товари та очисні засоби.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на logosinfo.org.

Ці предмети були доставлено 22 лютого на вантажівці з Хантсвілл, штат Алабама, в район Х’юстону, штат Техас.

«Це буде перша з декількох поїздок, які ми зробимо в Х’юстон з припасами, — сказав Берд, старший пастор OUC і директор «Дихання життя». — Наші брати та сестри в Техасі так багато пережили через холод і зимові шторми. Ми хотіли допомогти, а чиста вода — це необхідна річ, яка має у нас бути, і до якої багато жителів не мають доступу».

Читайте також: У Львові волонтери влаштували обід для людей, які в скруті

Мільйони жителів Техасу зіткнулися з наслідками суворої зимової погоди у вигляді снігу і холодів, що охопили регіон. Цілих чотири мільйони техасців втратили на кілька днів доступ до електрики, та й після закінчення морозів у деяких районах тривали відключення електроенергії. Поєднання втрати електроенергії й доступу до тепла, а потім і до води через замерзлі труби привело багатьох у скрутне становище.

Керівники OUC заявили, що планують продовжити збір пожертвувань і додаткові поїздки в Техас.

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Добрі справи