Зеленський закликав українців готуватися до другої хвилі коронавірусу
30.06.2020
Уряд готує лікарні до другої хвилі епідемії. Зараз є ліжко-місця для майже 30 тисяч пацієнтів

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це, як пише ukr.lb.ua, повідомили на сайті Офісу президента за підсумками традиційної селекторної наради.

Відзначають, що зараз є ліжко-місця для майже 30 тисяч хворих, а апаратів ШВЛ використовують не так багато, вони є в достатній кількості.

Зеленському доповіли, що десятий день лідирує за кількістю хворих на коронавірус Львівська область. За останню добу там виявили 143 нові випадки, троє осіб померли.

Читайте також: За останню добу в Україні лабораторно підтверджено 706 випадків COVID-19

"На Закарпатті понад 70% ліжок у медустановах, які готувалися до першої хвилі епідемії, зайняті хворими. З такою динамікою треба готуватися до другої хвилі. Все ще сподіваюся, що нам вдасться уникнути найгіршого сценарію. Але медицина повинна бути готовою до всього", підкреслив президент.

Нагадаємо, 19 червня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні почалася друга хвиля епідемії коронавірусу. Крім того, в країні за період з кінця травня по кінець червня майже вдвічі збільшилася кількість хворих на пневмонію.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: ukr.lb.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини