Жорсткий карантин повертається. Країни починають тотальну ізоляцію населення
Covid-19
14.09.2020
Ізраїль через зростання захворюваності на COVID-19 вводить тритижневий національний локдаун, починаючи з п'ятниці, 18 вересня.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху у телезверненні в неділю, пише Українська Правда з посиланням на Reuters

Під час карантину, який настане в сезон єврейських свят, ізраїльтяни повинні будуть залишатися в межах 500 метрів від своїх будинків, але можуть виїжджати на робочі місця.

Школи і торгові центри будуть зачинені, супермаркети й аптеки залишаться відчиненими.

 

Державний сектор працюватиме з меншою кількістю співробітників, а недержавні офіси і підприємства не повинні будуть зачинятися, якщо вони не приймають клієнтів.

"Я знаю, що ці заходи дорого обійдуться нам всім... Це не те свято, до якого ми звикли. І ми, звичайно ж, не зможемо відсвяткувати його в наших великих сім'ях", - коментує Біньямін Нетаньяху

Нетаньяху, який зіткнувся зі зростаючою критикою в зв'язку з кризою через карантин, сказав, що доручив міністру фінансів розробити новий економічний пакет, щоб допомогти підприємствам, які постраждали від локдауну.

За даними сайту Worldometers, в Ізраїлі з початку епідемії зафіксовано 153 759 випадків коронавірусу – майже стільки ж, як в Україні.

За минулу добу в країні виявили 1037 нових випадків, 5 хворих померли. Днем раніше виявили 4 158 нових випадків, 13 хворих померли. 

Населення Ізраїлю – майже 9 мільйонів людей.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Джерело: Українська Правда

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Covid-19
Останні новини
Останні новини