Теннессі не відступає в намірах зробити Біблію офіційною книгою штату
Європа та світ
02.04.2021
30 березня палата представників штату Теннессі проголосувала за резолюцію, яка визнає Біблію "офіційною державною книгою" штату

У резолюції зазначається, що Біблія мала значний вплив на економіку штату та допомагала у веденні життєво важливих записів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Це вже третя спроба законодавців Джеррі Секстона та Біна Стейшена запровадити документ на державному рівні попри певні занепокоєння щодо його конституційності з боку інших законодавців.

На засіданні комітету деякі депутати висловився проти цього заходу, бо стурбовані тим що відбувається змішуванням церкви та держави. Тревіс три роки поспіль голосує проти цієї резолюції.

«Біблія — це найкраща книга, яка коли-небудь була написана. Я в цьому повністю переконаний, — сказав Тревіс. "Я просто відчуваю, що моя Біблія, моя особиста Біблія, яка у мене є, повинна бути якомога далі від влади".

Читайте також: У Чернівецькій облраді створено міжфракційне об’єднання, аби будувати християнський шлях розвитку області

Проте багато республіканських законодавців все ж підтримали резолюцію через її історичне та культурне значення для Теннессі.

Ініціатор документу депутат Секстон сказав, що працює над вдосконаленням цього документу вже сім років. За ці роки він трансформувався із законопроекту в резолюцію, яка визнає Біблію на офіційну рівні. Наразі документ передано на голосування в сенат штату.

У державній бібліотеці та архівах штату Теннессі зберігаються сотні Білій із записами про народження, шлюб та смерть. До ХХ століття, зазначається в резолюції, записи актів цивільного стану робились в Біблії, а не в державних книгах. 

За матеріалами fox17.com

Фото

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Європа та світ
Останні новини
Останні новини