У Чернівецькій облраді створено міжфракційне об’єднання, аби будувати християнський шлях розвитку області
Суспільство
01.04.2021
Вперше в історії Чернівецької обласної ради створена депутатська група «Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Чернівецької області».

Про це повідомив депутат Чернівецької обласної ради Олександр Шкурідін.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Сьогодні наша держава переживає важкі часи, є багато проблем, які стосуються, як особисто нас особисто, так і держави вцілому. Також існує багато факторів, які загрожують існуванню інституту сім‘ї в Україні. Тому, основуючись на християнських принципах та сповідуючи сімейні цінності, ми об’єднались у депутатську групу. Ми всі з різних партій, ходимо в різні церкви, але нас об’єднує віра та любов до Господа, спільні принципи й бажання змін в суспільстві. Ми за духовне відродження нашої держави. Запрошуємо до спільної діяльності всіх депутатів!", - розповідає Олександр. 

До складу об’єднання увійшло 7 депутатів з різних фракцій.

На сьогоднішній день в нашій державі відбуваються багато подій, які впливають на життя, як кожного із нас, так і країни в цілому. Окрім звичних викликів нині нам доводиться, вперше в історії незалежної України, боронити нашу землю та спільно протистояти проблемам, породженими пандемією коронавірусу.

Проте, окрім успішного подолання вказаних проблем, військового опору, економічного та суспільного розвитку, наша країна потребує насамперед духовного відродження суспільства та побудови державного устрою на християнських засадах.

Варто звернути увагу, що в суспільстві посилюються негативні тенденції, такі як: алкоголізм, наркоманія, тютюнопаління, поширення ВІЛ, збільшуються суїцидальні настрої  – що є серйозною загрозою для усіх людей, особливо для молодого покоління, а відтак і для нашого спільного сьогодення та майбутнього.

Однією з найголовніших цінностей українського народу є сім’я, що є основою міцності й запорукою сталого розвитку держави. Однак, під впливом різних факторів, є велика загроза руйнації інституту сім'ї в Україні. Так, за даними Державної служби статистики, наша держава посідає I місце в Європі за кількістю розлучень. Надзвичайно сумним є той факт, що Україна також займає «лідируючі» позиції за кількістю самогубств. Окрім цього, результати досліджень свідчать, що у 2020 році значною мірою зросла кількість підлітків, що вживають наркотики та потребують лікування від наркоманії.  За даними міжнародних організацій, Україна сьогодні входить до топ-3 країн світу – постачальників дитячої порнографії.

Нині дуже важливою є робота з утвердження у суспільстві духовних і моральних засад, захисту сімейних цінностей, популяризації здорового способу життя, недопущення пропагування аморальності, християнський шлях розвитку нашої території.

Саме тому за підсумками роботи 3-го Форуму християн-управлінців, нині Всеукраїнським Собором ініціюється по всій Україні процес об’єднання сил, що розділяють християнські цінності та створення міжфракційних депутатських груп “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку”.

Дані об’єднання вже створено в Одесі, Києві та Черкасах

Закликаємо всіх депутатів-християн активно працювати над об'єднанням прохристиянських сил у місцевих радах.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини