У Київраді 24 депутати створили депутатську групу "За духовність, моральність та християнський шлях розвитку столиці"
Суспільство
09.03.2021
23 лютого 2021 року на пленарному засіданні Київської міської ради було оголошено про створення депутатської групи «Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та християнський шлях розвитку громади міста Києва».

До складу депутатської групи увійшло 24 депутата майже від усіх фракцій міської ради. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Голова депутатської групи депутат християнин Павло Бойченко зазначив, що основними завданнями об'єднання є підготовка рішень Київської міської ради, спрямованих на християнський шлях розвитку столиці. Зокрема, захист суспільної моралі, підтримка інституту сім’ї, допомога молодому поколінню, протидія негативним соціальним явищам, підтримка спорту та здорового способу життя тощо.

"Створення в Київській міській раді депутатської групи, мета якої відстоювання християнських цінностей в розвитку стролиці - це дуже важливий крок, який дозволить своєчасно реагувати на усі виклики часу як щодо відстоювання християнських цінностей, так і щодо протидії широкій пропаганді аморальних ініціатив в навчальних закладах столиці і т.д. Головна мета депутатів, які об'єдналися в цю депутатську групу - рішуче відстоювати традиційні цінності українського суспільства - і над цим ми будемо впевнено працювати", — зазначив Павло Бойченко.

Нині є дуже важливою духовно-моральна робота, захист сімейних цінностей, популяризація здорового способу життя, впровадження високих моральних засад у життя молодого покоління, недопущення пропагування збочень. Саме тому, по всій Україні, депутати з різних фракцій, яким не байдужа доля нашої країни та її молодого покоління, об'єднують свої зусилля, щоб боротися за сімейні і духовні цінності у своїй громаді та державі.

Нагадаємо, за підсумками роботи 3-го Форуму християн-управлінців, нині Всеукраїнським Собором ініціюється по всій Україні процес об’єднання сил, що розділяють християнські цінності та створення міжфракційних депутатських груп “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку”.

Закликаємо всіх депутатів-християн активно працювати над об'єднанням прохристиянських сил у місцевих радах.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини