В Одеській облраді створено міжфракційну депутатську групу “За духовність і моральність Одещини”
Суспільство
02.02.2021
2 лютого 2021 року в Одеській обласній раді VIII скликання депутати-християни ініціювали створення міжфракційної депутатської групи “За духовність, моральність та здоров'я Одещини”, аби будувати християнський шлях розвитку Одещини, відстоювати сімейні та духовні цінності, а також протистояти негативним явищам в суспільстві.

До складу депутатської групи “За духовність, моральність та здоров'я Одещини” увійшло 14 депутатів майже від усіх фракцій облради. Головою групи обрано депутата християнина Веніаміна Унгуряна.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Серед основних аспектів роботи депутатської групи є захист інституту сім'ї на Одещині, адже нинішній стан сім’ї в Україні можна охарактеризувати як критичний. Так, згідно статистичних і соціологічних даних останніх років, ми спостерігаємо глибоку демографічну кризу: смертність вдвічі більша, ніж народжуваність; стабільно зростає рівень розлучень; з кожним роком зменшується кількість новонароджених в країні. 

Саме тому, захист та розвиток інституту сім’ї є пріоритетним напрямом роботи небайдужих депутатів Одещини. 

Загалом про цілі даного об’єднання розповів голова депутатської групи Веніамін Унгурян: “Ми з колегами будемо працювати над підготовкою та втіленням рішень, спрямованих на захист інституту сім'ї та християнський шлях розвитку Одещини, пропагування моральності, духовності і здорового способу життя серед жителів нашого міста та області. Сюди також входять кроки щодо запобігання поширенню негативних явищ, таких як тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, ВІЛ/СНІДу, дитячої порнографії та пропаганди гендерної ідеології”.

Нині є дуже важливою духовно-моральна робота, захист сімейних цінностей, популяризація здорового способу життя, впровадження високих моральних засад у життя молодого покоління, недопущення пропагування збочень. Саме тому по всій Україні, депутати з різних фракцій, яким не байдужа доля нашої країни та її молодого покоління, об'єднують свої зусилля, щоб боротися за сімейні і духовні цінності у своїй громаді та державі.

Варто зазначити, що за підсумками роботи 3-го Форуму християн-управлінців, нині Всеукраїнським Собором ініціюється по всій Україні процес об’єднання сил, що розділяють християнські цінності та створення міжфракційних депутатських груп “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку” задля широкої роботи у  громадах. Закликаємо всіх депутатів-християн активно працювати над об'єднанням прохристиянських сил у місцевих радах.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство