У Черкаській міській раді створили об’єднання депутатів-християн за християнський шлях розвитку
Суспільство
11.03.2021
За словами депутата Павла Валенчука, об’єднання буде займатися питаннями популяризації християнських цінностей, духовності та принципів гідного суспільства.

До складу об’єднання увійшли депутати з різних фракцій: Павло Валенчук та Віктор Євпак від партії "Голос", представники партії “Слуга народу” Сергій Дудка і Василь Мойсієнко, а також представниця партії “За майбутнє” Любов Майборода.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Головою об’єднання було обрано Василя Мойсієнка.

“Суспільство має будуватися на цінностях, і найвищими цінностями є саме християнські цінності - це любов до ближнього, це заповіді Господні: не укради, не обманюй, не вбий. І я думаю, коли люди будуть сповідувати саме такі цінності, нам вистачить і грошей, і у нас будуть чисті вулиці, і в нас будуть нормальні лікарні, нормальні дитячі садки, нормальні стосунки. Наше об’єднання має своїм особистим прикладом демонструвати такий спосіб життя”, - зазначила депутатка Любов Майборода.

Нагадаємо, У Київраді 24 депутати створили депутатську групу "За духовність, моральність та християнський шлях розвитку столиці".

В сучасному світі духовно-моральна робота є надзвичайно важливою. Тому Всеукраїнським Собором ініціюється по всій Україні процес об’єднання сил, що поділяють християнські цінності та створення міжфракційних депутатських груп “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку”.

Закликаємо всіх депутатів-християн активно працювати над об'єднанням прохристиянських сил у місцевих радах.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство