Адміністрація Байдена дозволить «аборти поштою» під час пандемії COVID-19
Загрози та виклики
20.04.2021
Адміністрація Байдена заявила, що скасує політику Трампа і дозволить вагітним жінкам отримувати таблетки для аборту поштою під час пандемії

Джанет Вудкок, виконуюча обов’язки уповноваженого Управління з контролю за продуктами та ліками (FDA), заявила у листі від 12 квітня до професійної медичної групи, що, оскільки “персональне видавання” препарату для медичного переривання вагітності на ранніх термінах може призвести до пов’язаних з цим ризиків для пацієнтів та медичного персоналу “під час відвідування клініки, препарат може бути відпущений поштою” за умови дотримання всіх інших вимог. Препарат повинен відпускатися “під наглядом сертифікованого лікаря”, — йдеться в листі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише rodyna.org.ua.

Таблетка для аборту насправді включає два препарати: міфепристон і мізопростол. Міфепристон блокує гормон прогестерон, викликаючи руйнування слизової оболонки матки, щоб вбити майбутню дитину. Мізопростол викликає перейми і народження мертвої дитини. Два препарати можна приймати лише на початку вагітності з інтервалом до 48 годин.

Вимога самого FDA щодо прийняття препарату тільки після особистого призначення на прийомі у лікаря діє ще з часів адміністрації Клінтона, яка затвердила таблетки для переривання вагітності в 2000 році. Адміністрації Буша, Обами та Трампа підтримували вимоги щодо відвідування лікаря.

Торік окружний суддя виступив на стороні прихильників “абортів на дому” і заявив, що правила FDA складають “істотну перешкоду” для жінок під час пандемії. Він дозволив розсилати таблетки жінкам без відвідування лікаря.

Читайте також: Американські «правозахисники» вимагають легалізації інцесту

У січні Верховний суд США заблокував це рішення нижчого суду і постановив, що FDA слід вимагати від вагітних жінок відвідування лікаря.

Цього тижня було прийнято рішення FDA Байдена.

Жанна Манчіні, президент “Маршу за життя”, заявила Life News, що це рішення загрожує безпеці жінок.

“Цією ініціативою адміністрація Байдена чітко дала зрозуміти, що аборти важливіші, ніж безпека жінок, — сказала Манчіні. — Дозвіл хімічних абортів без нагляду за допомогою телемедицини, не вимагаючи своєчасного доступу до медичної допомоги, призведе до серйозної небезпеки для жінок. Дані, опубліковані у 2018 році FDA, показують тисячі несприятливих симптомів, спричинених абортами, у тому числі 768 госпіталізацій та 24 смерті з 2000 року. Хімічні аборти повинні мати більше медичного нагляду».

Джерело: rodyna.org.ua

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини