Американські «правозахисники» вимагають легалізації інцесту
Загрози та виклики
19.04.2021
Питання так званої «рівності шлюбів» не дає спокою лобістським організаціям. Слідом за узаконенням одностатевих союзів вони вимагають легалізувати шлюби між близькими родичами

Ця ініціатива набула медійності в контексті історії чоловіка австралійського походження, який бажає одружитися з власною дочкою. 1 квітня він подав позов до Манхеттенського суду з вимогою надати шлюб.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише c4u.org.ua.

Він пояснив своє рішення так: «Завдяки міцним шлюбним зв’язкам дві особи, які б відносини вони не мали між собою, можуть досягти вищого рівня виразності, близькості та духовності».

За законом штату Нью-Йорк, інцест (тобто сексуальні зв’язки між близькими родичами) — це злочин третього ступеня, який карається до чотирьох років позбавлення волі, а інцестуальні шлюби визнаються недійсними. Заборона таких відносин є частиною сімейного права більшості держав світу. Це має морально-етичні та біологічні причини, адже окрім порушення традиційних відносин в родині, кровозмішання є загрозою для дітей, які можуть народитися в такому шлюбі.

Обґрунтована заборона має своїх противників як серед людей, що бажають мати незаконні стосунки, так і серед лівих активістів. Вони вимагають розширення категорій людей, що можуть укласти шлюб. Задля підтримки інцестуального порядку денного вони створили близько 130 петицій до різних органів влади з вимогою узаконити кровозмішання. Вимогу змінити законодавство підтримали деякі активісти, що раніше лобіювали визнання одностатевих шлюбів на всій території США.

Читайте також: Як не втратити дітей? 21 квітня пройде новий зум-семінар у батьківській школі

Їх аргументи, як і раніше, базуються на маніпулятивній риториці про «можливість бути з тим, кого любиш». Вони пояснюють це свободою вибору людини, мовляв держава не має права втручатися в особисте життя громадян, які самі можуть дати згоду на секс.

Очільник ініціативи «Повна рівність шлюбу» Кіт Пулман прокоментував скандальний позов так: «Абсурдно стверджувати, що доросла особа не може дати згоди на одруження з родителем. Ця ж доросла особа може бути відправлена на війну, взяти на себе шести-семизначний борг… але не може дати згоди на одруження з тим, того, кого ця особа любить».

Десятки судових і законодавчих прецедентів останніх десятиліть десакралізували сім’ю, її цінність і особливе значення для нормального функціонування суспільства. Коли держава визнає нормою і захищає законом одностатеві шлюби, і коли біологічне визначення статі вже нічого не вартує, то на порядок денний виходить нова дискусія про шлюб і відносини.

Виправдання сексуальних зв’язків між батьками та дітьми ще не має значної підтримки (зареєстровані петиції не зібрали достатньо голосів), але, зважаючи на суспільні тенденції, перегляд питань інцесту та розбещення неповнолітніх може бути тільки питанням часу.

Джерело: c4u.org.ua

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Загрози та виклики