В Англії дозволили абортувати дитину, щоби не заважала у відпустці
31.07.2020
Відеоматеріали, опубліковані вчора, показують, що Британська консультативна служба вагітності (BPAS), найбільший британський провайдер абортів, погодилась надіслати таблетки для переривання вагітності клієнтці, яка обґрунтувала своє рішення тим, що скоро іде у відпустку, і не хотіла би на пляжі виглядати вагітною

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Я була б більш ніж рада, що в майбутньому матиму дітей, ми це обговорювали і хочемо дітей, але просто не в цей конкретний момент часу, тому що ми просто буквально, як-от, забронювали відпустку», пояснила клієнтка.

«Мені здається, що індивідуальні причини, про які ви згадуєте, зводяться до того, що ви емоційно не готові до вагітності зараз», сказала співробітниця проабортивної організації.

«Будь-яка причина завжди буде для вас справедливою. Тож чи фізично це стосується того, як ви виглядаєте чи відчуваєте, що стосується нудоти, знову ж таки, всі ваші плани подорожей. Все це можна підсумувати, що ви фізично та емоційно не готові до вагітності. Правильно? продовжила вона. Я не хочу говорити замість Вас. Єдине, що я маю зробити, це поєднати те, що Ви мені кажете, з юридичною причиною. Будь-яка причина, окрім статі дитини, є вагомою причиною для нас. Це може бути фінансова, фізична, емоційна неготовність».

Насправді клієнтки не було: ця розмова є реальною, але є пранком і частиною таємного розслідування пролайферської групи «Christian Concern», яка повідомила, що таблетки для переривання вагітності були надіслані незабаром після дзвінка.

Читайте також: Зворушлива історія сім'ї, яка усиновила 8 дітей: "Найкраще, що ми можемо мати, є по той бік страху"

На початку цього місяця «Christian Concern» оприлюднила докази таємного розслідування, в якому було показано, що британські абортарії розсилають таблетки для абортів поштою, не проводячи основних перевірок щодо того, хто їх замовляв.

Пролайф-організація опублікувала записи напередодні судового розгляду проти нових урядових норм, які дозволяють жінкам в Англії вбивати вдома своїх ненароджених дітей, використовуючи таблетки для раннього хімічного аборту.

Коли в березні були оголошені постанови, прес-секретар уряду з департаменту охорони здоров’я та соціального забезпечення заявив, що зміна проводиться лише тимчасово і обмежується часом на два роки або до закінчення пандемії коронавірусу. 

Виступаючи на програмі BBC Radio 4 Клер Мерфі, прес-секретар BPAS, заявила, що нові правила «захищають здоров’я жінок».

З моменту введення DIY abortions поліція США розпочала розслідування загибелі ненародженої дитини 28 тижнів після того, як мати прийняла таблетки від абортів, надіслані BPAS поштою.

Нині продовжує діяти закон про аборти 1967 року, який дозволяє аборти до 24 тижнів, якщо аборт здійснює зареєстрований лікар, і два лікарі погоджуються з тим, що фізичне або психічне здоров’я матері у небезпеці, або що дитина буде з вадами.

На початку липня спроба британського проабортивного лобі ухвалити закон, що дозволить жінкам постійно робити аборти вдома за допомогою таблеток для абортів, була відкладена після того, як уряд пообіцяв провести громадську консультацію з цього питання. Оголошуючи план уряду провести громадські консультації, міністр з питань жінок Вікторія Аткінс заявила, що діючі заходи будуть вжиті до моменту завершення консультації та ухвалення рішення.

Джерело: rodyna.org.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!