Американські лікарі звернулися до Президента – людей вбиває не коронавірус, а карантин
Європа та світ
23.05.2020
Асоціація лікарів, яка об’єднує 600 американських передових працівників охорони здоров’я, звернулися з листом до Президента Трампа, з попередженням про згубні наслідки карантину. У цьому листі вони попередили Президента про те, що мільйони американців опинились відрізаними від кваліфікованої медичної допомоги.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У листі йдеться: «Кожного місяця, 150 000 американців, у яких була б виявлена ракова хвороба, не з’явились на обстеження, через карантин. Мільйони американців, у яких були б виявлені хвороби, вчасне лікування яких запобігло б їх передчасної смерті, не здали аналізів через карантин.  Серцеві напади серед населення, під час карантину,  зросли на  800 відсотків. Телефонні дзвінки на гарячі лінії підтримки осіб, які хочуть вчинити самогубство, зросли на 600%. Інфаркти, інсульти,  домашнє насилля – все це згубні наслідки карантину».

Лікарі повідомляють про те, що людей вбиває паніка, надмірне психічне навантаження, а також звертають увагу, що шкоду карантину відчули на собі хворі, які через карантин були відрізані від кваліфікованої допомоги, адже великою мірою, медичні ресурси були перерозподілені не збалансовано та значна кількість сил перенаправлена на боротьбу виключно з COVID-19.

"Люди не отримують належної медичної допомоги - ділиться своїми думками доктор Голд. – Ми дуже стурбовані тим, що пацієнти уникають лікарень та обстежень через страх заразитися.  Але вони насправді шкодять тільки собі".

Читайте також: МОН хоче припинити викладання християнської етики в школах через нові гендерні стандарти?

Пацієнти почали звертатись в лікарні за допомогою не пов’язаною з коронавірусом на 40% рідше. Всі відділи надання медичної допомоги, окрім інфекційних, зараз напівпорожні.

"Реальність полягає в тому, що суворий карантин, вже давно не є доцільним ні з наукової, ні з медичної точки зору", - говорить доктор Джефф Барк, лікар первинної медичної допомоги в Ньюпорт Біч, Каліфорнія.

Йдеться також і про неефективні підходи в боротьбі з коронавірусом. Лікарі повідомляють про недоцільність карантину для дітей та молодих людей. Адже, замість того, щоб дозволити дітям та молодим людям, для яких коронавірус не несе ніякої загрози, перехворіти вірусом та виробити колективний імунітет, їх змушують сидіти вдома.

Лікарі також звинувачують ЗМІ, які постійно змагаються за сенсації,  в перебільшенні правди про коронавірус. "Ми дозволили ЗМІ повністю стигматизувати позитивну сторону COVID-19" – йдеться в повідомленні.

«Багато людей бояться, що заразяться вірусом в медичному кабінеті чи в лікарні.  ЗМІ викривлюють правду настільки, що люди бояться отримати доступ до медичної допомоги, побоюючись стати позитивним на COVID19, наче це найгірший можливий результат, але це не так. Шанси для інфікованих померти від COVID-19, насправді статистично дуже низькі, в той час люди помирають від інсультів, серцевих нападів та раку» - говорять професійні лікарі.

Джерело: cbn.com

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини