Карабах: Азербайджан каже про наступ по всій лінії фронту
Європа та світ
24.10.2020
Азербайджанські військові повідомляють, що підрозділам збройних сил Вірменії, які не мали змогу чинити опір на Ходжавендському, Фізулінському та Губадлінському напрямках фронту в Нагірному Карабасі, було завдано серйозної шкоди в ніч на 24 жовтня.

Повідомляє Українська Правда з посиланням на Міноборони Азербайджану.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дослівно: "В даний час бойові дії тривають на всій протяжності фронту. Виведено з ладу склади зброї, боєприпасів і пально-мастильних матеріалів противника. На деяких напрямках противник безладно залишив свої позиції і відступив. Були взяті під контроль основні комунікації, зруйновано кілька опорних пунктів противника і звільнені важливі висоти.

Вдень 24 жовтня на Губадлінському напрямку фронту підрозділами ППО Азербайджану був збитий бойовий літак військово-повітряних сил Вірменії".

Деталі: Як відзначають в міністерстві оборони країни, азербайджанські війська контролюють оперативну обстановку.

При цьому артилерійські підрозділи армії Азербайджану продовжують завдавати ударів по противнику.

У свою чергу Нагірний Карабах повідомив про нічний обстріл "Смерчами" свого головного міста – Степанакерта (Ханкенді).

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ