Бабуся відправила запрошення на День подяки не тій людині, але у Бога був план
Надихаючі історії
25.11.2021
У 2016 році Ванда Денч, бабуся шести онуків зі штату Аризона, хотіла надіслати онуку запрошення на День подяки. Але замість цього надіслала повідомлення не тій людині.

Справжнім адресатом був 17-річний старшокласник Джамаль Хінтон. Не пізнавши номер, хлопець запитав, хто йому пише. Ванда, все ще не усвідомлюючи помилки, відповіла «твоя бабуся».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Джамаль попросив незнайомку надіслати йому свою фотографію, надіславши у відповідь своє фото, щоб показати, що бабуся написала не тій людині. Він жартома запитав: «Мені все ще можна прийти на вечерю?». І саме ласкава відповідь бабусі зробила цю надихаючу історію сенсацією. 

Ванда Денч не вагаючись негайно підтвердила запрошення незнайомцю. «Звичайно можеш», — відповіла вона. «Бабуся нагодує всіх».

Джамал був глибоко зворушений цим актом доброти.  Через два дні Ванда Денч і Джамаль Хінтон зустрілися особисто і ось тоді Ванда запевнила молодого чоловіка, що її запрошення було справжнім.

Вона справді хотіла, щоб він приєднався до її сімейної вечері на День подяки. Джамаль погодився і прийшов у гості з запеченою індичкою!

«Він був настільки добрим, наскільки це взагалі можливо, — сказала Ванда. — Ми почали їсти. Він розповів мені про свої плани на майбутнє і це так захопило мене».

Зворушлива історія дружби швидко захопила Інтернет і зігріла серця людей. Очевидно, що така ситуація не випадковість і не помилка, а промисел Божий.

Починаючи з цього моменту Ванда Денч і Джамаль Хінтон стали близькими друзями і святкували разом кожен День подяки.  Джамал та його дівчина навіть регулярно ходили в гості та проводили час з Вандою та її чоловіком Лонні.

«Коли ми зустрічалися, ми проводили по 4-5 годин, просто спілкуючись», – сказав Джамаль . «Це ніколи не викликало ніяких незручностей, Ванда та Лонні стали для мене двома близькими найкращими друзями».

Навіть через роки після того, як бабуся надіслала повідомлення про День подяки не тій людині, Ванда Денч і Джамаль Хінтон все ще тісно спілкуються один з одним.  Але трагедія 2020 року зробила вечерю на День подяки не такою радісною, як раніше.

Лонні, 43-річний чоловік Ванди, помер у квітні від ускладнень, викликаних COVID-19.

«Я не могла повірити, що мені доведеться повернутись додому з лікарні без нього», — згадувала Ванда . «Навіть коли він був у лікарні, я сподівалася, що йому стане краще і він повернеться додому. Він був моєю спорідненою душею. Він був моєю найбільшою підтримкою».

І тому зараз, коли наближається День подяки, порожнє місце Лонні не дає Ванді спокою.

«Спочатку я не хотіла навіть збиратися на вечерю, тому що Лонні більше там не буде. Останні сім місяців були такими важкими», – сказала вона. Ванда боролася зі своїм неосяжним горем та потім рушила вперед на зустріч змінам.

«Цього року Лонні пішов з життя, він був важливою частиною історії Дня подяки та великою частиною нашого життя», – пояснив Джамаль. «Але є одна річ, яку ми з Вандою знаємо напевно: Лонні б засмутився, якби ми не святкували День подяки разом».

Попри пандемію, минулого року після трагедії, Ванда Денч і Джамаль Хінтон знову зібралися разом на святкову вечерю до Дня подяки, як і щороку. Їхня давня традиція була якраз тим, що було потрібно вдові під час невимовного горя.

«Я навіть не можу пояснити, скільки радості я відчувала, смачно поївши з моєю улюбленою компанією», — каже Ванда. «Ми сміялися, ми чудово проводили час, ми згадували минуле. Нам було так добре разом».

Відсутність Лонні, безумовно, не залишилася непоміченою. Але возз’єднання цих малоймовірних друзів допомогло пережити цей час, коли втрата була особливо гострою.

«Спочатку було сумно», – пояснив Джамаль. - Ми себе відчували незручно та потім ми просто розповідали жарти та історії, ділилися спогадами про Лонні, тому це було дивовижно».

Ці дві родини, які починали як зовсім незнайомі люди, продовжують збиратися щороку. Тільки уявіть, що все це сталося через те, що бабуся написала повідомлення не тій людині на День подяки. 

Божий план справді більший, ніж ми можемо уявити! Те, що нам може здаватися помилкою або невдачею Бог може обернути благословенням для нас.

«І знаємо, що тим, хто любить Бога, хто покликаний Його постановою, усе допомагає на добре» Римлян 8:28

За матеріалами: godupdates.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Надихаючі історії