Баптисти Одещини подарували лікарні медичне обладнання
Добрі справи
19.04.2021
8 квітня Іванівська селищна багатопрофільна лікарня отримала медичне обладнання від Одеського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів

Представники об’єднання на чолі з Олександром Димовим передали лікарні десять багатофункціональних ліжок,  приліжкових столиків та ходунків німецького виробництва.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Віктор Лобач, селищний голова Іванівської громади.

Допомогу розподілили по відділеннях лікарні, зокрема обладнання отримали приймально-діагностичне та хірургічне відділення. Це значно покращить умови лікування пацієнтів.

Читайте також: «Ярмарок добра» — у Сумській Християнській Церкві відбулася акція милосердя

«Приєднуюсь до вдячних слів головного лікаря та медперсоналу на адресу Олександра Димова та очолюваної ним релігійної організації за допомогу лікарні та її пацієнтам в цей складний час. Бо сказано: "Будьте милосердні, як і Отець ваш милосердний (Лук.6:31-36). Адже безкорисливе милосердя — здатність приходити на допомогу ближньому в його потребах — йде шостим у перерахуванні плодів Святого Духа (Гал.5:22)», — прокоментувала новину начальник Управління у справах національностей та релігій Одеської обласної державної адміністрації Ярослава Рєзнікова.

За матеріалами odessabaptist.info, baptyst.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Добрі справиХристиянський світ