Батьки народили дитину з вагою в 364 грами попри рекомендації зробити аборт
Надихаючі історії
23.11.2020
Анжела Беккер та її чоловік Майкл на 23 тижні дізналися, що їх дитина має затримку внутрішньоутробного розвитку та не отримує їжу, необхідну для правильного росту. Стурбованому подружжю порадили зробити аборт, але попри все батьки не погодилися перервати життя своєї ненародженої дитини.

На 25 тижні через через гестоз у матері передчасно народилася крихітна Наомі. Лікарі провели екстрений кесарів розтин. Її очі все ще були злиті і вона важила всього 364 грами. Лікарі сказали батькам, що немовлята вагою менше 450 грамів не виживають. Однак Наомі довела, що вони помиляються, здолавши всі перешкоди.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Нежиттєздатне життя», - сказали вони нам. «Якщо якимось дивом вона виживе, швидше за все, вона не зможе ходити», - додали лікарі.

Незважаючи на те, що Наомі двічі перенесла операцію на кишечнику та операції по видаленню грижі з обох сторін, а також подолала хронічне захворювання легенів, вона виявилася справжнім борцем.

Відео зроблене її мамою подивилося більше 8 мільйонів людей та отримало 57 тисяч лайків в Youtube. 

По народженню лікарі не дозволяли Беккерам брати крихітну дівчинку на руки, а тільки ніжно торкатися її тіла. Тільки через 2 неділі після народження, Наомі поклали матері на груди. Для цього було задіяно 8 чоловік медичного персоналу. С тих пір майже кожного дня на протязі 4 місяців терапії Анжела та Майкл приходили в лікарню, щоб потримати маленького янгола на свої батьківських грудях.

Сьогодні Наомі все ще мала для свого віку, але вона «росте як на дріжджах», - сказала її мати. Наразі Наомі, як і всі інші діти відвідує дитячий садочок.

«Вона особливо любить розповіді, навчання грамоті та мистецтво», - сказала Баккер. «Вона найкреативніша! Вона любить відпочивати на природі, плавати, грати на вулиці та мучити свого старшого брата! Їй так само зручно в сукні принцеси, як і в шортах чи в футболці, вкритій брудом, коли вона відправляється на пошук клопів чи ящірок».

Наомі «така ж, як і будь-яка інша дитина її віку», за винятком Божого чуда її народження і боротьби за життя в лікарні. Разом із батьками вона ділиться своєю історією, щоб підвищити обізнаність про недоношених дітей та зібрати кошти для лікарні, яка допомогла врятувати їй життя. Сім'я також відвідує відділення інтенсивної терапії новонароджених, де перебувала Наомі, щороку приносячи мамам подарунки до Дня матері.

Читайте також: Церква та благодійники зібрали подарунки для онкохворих дітей

«Наомі відповідає всім віковим вимогам», - сказала Баккер. «Вона приймає таблетки від щитовидної залози лише один раз на день і вона дещо «мініатюрна». У неї справді була хронічна хвороба легенів при народженні, тому ми намагаємося берегти її в безпеці, особливо під час пандемії, хоча лікарі запевняють, що вона зможе перенести і Ковід.

Мати Наомі сказала, що ця історія стала відома на весь світ та допомогла врятувати життя інших дітей, яким загрожув аборт.

Практика показує, що діти народжені у віці до 21 тижня, виживали поза утробою матері, коли їм надали належну медичну допомогу. Хоча лікарі часто радять робити аборти у випадках пренатальної діагностики і багато лікарень не обладнані для догляду за такими крихітними новонародженими, але все більше лікарів переконуються, що за цих немовлят варто боротися. Наразі все більше лікарень озброюються інструментами та обладнанням, щоб допомогти їм вижити.

За матеріалами: liveaction.org

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини