Нитки надії: 20 віршів, що нагадують про постійний Божий супровід
Християнський світ
15.06.2024
Якщо Бог дійсно завжди поряд, то чому у нашого житті трапляються жахливі речі? Де в такі моменти Бог?

Часто, коли нам здається, що в цьому житті справи йдуть не так, як треба, ми починаємо відчувати, що залишилися геть самі. Ми починаємо відчувати себе самотніми, забутими, переможеними та сповненими сумнівів. «Якщо Бог дійсно був з нами, то чому це сталося?», «Якби Бог справді зі мною, то чому мені так боляче?» - нас не покидають такі питання.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Бог ніколи не обіцяв, що наш шлях завжди буде «легким» або що Його присутність з нами означатиме лише зручне та комфортне життя. Але Він знову і знову обіцяв у Своєму Слові, що Христос буде з нами на кожному етапі нашого життя і ніколи не залишить нас. Видання iBelieve пропонує 20 обнадійливих біблійних віршів, які нагадають – з нами Бог.

Прочитайте та поміркуйте над цими віршами, які висловлюють надію на те, що Бог завжди з нами:

«…Ось Діва завагітніє й народить Сина, і дасть Йому ім’я Еммануїл» (Ісаї 7:14)

«Ось, діва матиме в лоні та народить Сина, і дадуть Йому ім’я Емануїл, що означає: З нами Бог» (Матвія 1:23)

«Господь, твій Бог, є посеред тебе, – Всемогутній тебе врятує! Він радітиме тобою особливою радістю, – відновить Свою любов! Він буде тішитись тобою, як веселяться у свята» (Софонії 3:17)

«Але Я переконаний, що Він знає мою дорогу, – нехай Він мене випробує, вийду чистим, наче золото» (Йова 23:10)

«Тому Я тобі наказую: будь хоробрим і мужнім! Не жахайся і не бійся, адже Господь, твій Бог, буде з тобою скрізь, куди б ти не пішов!» (Книга Ісуса Навина 1:9)

«Коли б я пішов навіть долиною смертної тіні, не боятимуся лиха, бо Ти зі мною. Твій жезл і Твій посох втішатимуть мене» (Псалми 23:4)

«Не бійся, бо Я з тобою! Не лякайся, бо Я – твій Бог! Я додам тобі сили і допоможу тобі! Я підтримаю тебе правицею правди Своєї!» (Ісаї 41:10)

«Однак Господь був з Йосифом і виявив йому милість, даруючи йому прихильність з боку начальника в’язниці» (Буття 39:21)

«Ви замислювали проти мене зло, однак Бог повернув це на добро, аби сталося так, як є сьогодні: прогодувати численний народ» (Буття 50:20)

«Адже лише Я знаю наміри, які Я маю щодо вас, – говорить Господь, – наміри про ваш спокій, а не про лихо, аби забезпечити вас добробутом у майбутньому й надією» (Єремії 29:11)

«Будьте мужніми й відважними. Не бійтеся й не тривожтеся перед ними, адже Сам Господь, ваш Бог, піде з вами, Він не залишить вас і не покине вас» (Повторення Закону 31:6)

«Не бійся, бо Я тебе викупив, назвавши тебе на ім’я, – ти Мій! Коли переходитимеш через води, – Я буду з тобою, – через ріки, вони тебе не затоплять. Якщо будеш йти крізь вогонь, – не попечешся, і полум’я тебе не обпалить. Адже Я, Господь, твій Бог, Святий Ізраїлів, – твій Спаситель!» (Ісаї 43:1-3)

«Адже я переконаний, що ні смерть, ні життя, ні ангели, ні влади, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили, ні висота, ні глибина, ні будь‑яке інше творіння не зможе нас відлучити від Божої любові, яка в Ісусі Христі, нашому Господі!» (Римлян 8:38-39)

«І Слово стало тілом, і перебувало між нами, і ми побачили славу Його, – славу як Єдинородного від Отця, повного благодаті й істини» (Івана 1:14)

«Господній ангел з’явився йому і привітав його: Господь з тобою, хоробрий воїне!» (Книга Суддів 6:12)

«Я залишаюсь Тим Самим до вашого похилого віку, – й до сивини носитиму вас. Я створив і носитиму далі, буду підтримувати і рятувати» (Ісаї 46:4)

«Хто живе під покровом Всевишнього, той перебуватиме у тіні Всемогутнього, і говорить Господеві: Ти мій притулок, моя твердиня, мій Бог, на Якого покладаю надію» (Псалми 91:1-2)

«І Я попрошу Отця, і дасть вам іншого Утішителя, щоб навіки перебував з вами, – Духа Істини, Якого світ не може прийняти, бо не бачить Його і не знає [Його]. А ви знаєте Його, бо Він при вас перебуває, і у вас буде Він» (Івана 14:16-17)

«Адже де двоє або троє зберуться в Ім’я Моє, там і Я серед них!» (Матвія 18:20)

«І ось Я з вами по всі дні аж до кінця віку!» (Матвія 28:20)

Джерело: iBelieve.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини