Big Tech може заборонити християнам мати доступ до акаунтів
Загрози та виклики
22.01.2021
Ендрю Оуен, пастор церкви Destiny в Глазго (Шотландія), побоюється, що гноблення з боку Facebook та інших гігантів соціальних мереж (Big Tech) після нападу на Капітолій США призведе до того, що вони можуть незабаром заборонити християнам мати доступ до акаунтів

За словами пастора, рішення Facebook, YouTube і Twitter назавжди заборонити Дональда Трампа до акаунтів ознаменувало «сейсмічний зсув» у світі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на christiantoday.com.

«Вперше ми побачили, як великі технологічні гіганти (Google, Apple, Facebook, Twitter, Amazon) вирішили, що думками та ідеями деяких людей не можна ділитися з усім світом, і заблокували десятки тисяч акаунтів, закривши багато з них назавжди», — написав Ендрю Оуен.

Оуен попередив, що біблійні цінності та суспільні цінності «перебувають на шляху зіткнення», і що християни повинні обирати між політкоректністю та «біблійною коректністю».

«У цей час антибожественна ідеологія дуже міцно тримається на нашій планеті та витісняє багатьох людей, зокрема християн, з публічної арени», — підкреслив пастор.

Читайте також: «Спершу — моліться. Потім видаліть Facebook», — засновник соцмережі Gab

Він доповнив: «Ми максимально використали церкву в Інтернеті під час карантинних обмежень, але зараз є реальна загроза, що через рік-два Facebook, YouTube та інші Інтернет-платформи можуть заборонити церкву в Інтернеті та будь-який християнський контент».

Оуен закінчив тим, що кінець наблизився, але християни повинні «залишатися позитивними» і використовувати кожну можливість ділитися Євангелієм. «В останній час мені так багато ставили питання, чи є ці заборони та глобальна пандемія ознаками останніх часів, — зауважив він. — Ісус сказав, що справжньою ознакою кінця буде глобальне відродження, Євангеліє буде проповідуватися з величезним успіхом до кінців землі. Тому справжні ознаки часу можна знайти не в головному офісі Google, а в церкві: що ми робимо з усім, що сказав Ісус?»

Також Оуен закликав максимізувати свої можливості зараз. «У нас все ще є основні свободи, ми все ще можемо говорити людям про Ісуса і все ще можемо запрошувати людей до церкви в Інтернеті. Давайте не змарнуємо ці можливості, а будемо говорити, запрошувати та приведемо когось із собою до церкви», — підкреслив він.

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!



 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини