"Бог чує наші молитви": президент Трамп просить у Бога мудрості та благодаті в управлінні Америкою
Європа та світ
15.10.2020
У неділю Президент США Дональд Трамп взяв участь у телефонній конференції "Заклик до молитви" організованій для людей, які постраждали від COVID-19. Як повідомляє Premier Christian News в зустрічі також брали участь кілька видатних християнських лідерів.

"За кожну сім'ю, яка втратила близьку людину ... Я просто хочу за вас по особливому помолитись", - сказав Трамп по телефону. "Люди втратили своїх рідних. Цього ніколи не повинно було статися… Я хочу висловити свої найщиріші співчуття родинам, які когось втратили. Я втратив багато друзів ... п'ятьох друзів", - додав Президент.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Потім Трамп підтримав глядачів наступними словами: "Бог чує наші молитви" і "Він завжди з нами, і Він допоможе нам подолати цей виклик".

Президент також сказав, що нещодавно він отримав негативний тест на COVID-19 після того, як заразився хворобою на початку цього місяця.

У своєму заключному слові Трамп подякував Господу "за творення чудес" і попросив Бога "мудрості і благодаті, щоб і надалі керувати країною і вивести її на найвищий рівень".

Читайте також: Християнські лідери у всьому світі закликають МВФ та Світовий банк скасувати борги найбідніших країн

Невістка Трампа, Лора Трамп, організатор недільного молитовного заклику повідомила глядачів, що молитовні заклики тепер проходитимуть щонеділі з 17:00

Кілька євангельських лідерів, включаючи радника президента Паулу-Уайт Каїн, Джоні Лемба із Дейстара, телевангеліста Джеймса Робісона та преподобного Самуеля Родрігеса взяли участь у недільному молитовному заклику.

Колишня зірка бейсболу Дерріл Стробері також взяв участь, повідомляє Charisma News. Стробері, який колись потерпав від наркотичної залежності, тепер є рукопокладеним служителем і допомагає тим, хто бореться із залежністю.

За матеріалами: christianheadlines.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ