Неймовірне свідчення: Коли вони йшли із Бучі до Ірпеня, Господь йшов поруч
Надихаючі історії
23.12.2023
Господь ніколи не полишає вірних Йому і ця історія яскравий приклад того, як Він піклується про своїх дітей

Нинішня війна торкнулася всіх нас, однак щодня ми бачили та бачимо нові і нові свідчення, як Бог оберігав та робив дива в повсякденному житті. Хочемо нагадати ще одне із яскравих свідчень останніх місяців.

Цю історію розповіла Віра Краснопольська, біженка з Бучі. Звісно така історія не може не викликати біль і сльози, особливо згадуючи події пов’язанні з цим містом, але разом з тим вона підкріпляє нашу віру і вселяє надію у наші серця.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Ми йшли пішки із  Бучі до Ірпеня, було дуже страшно. Всю дорогу у думках я співала пісню Богу і коли ми підійшли до наших українських військових нас було троє: я, донька і дівчина з Рівного, яку я взяла з собою, я дуже хвилювалася за них.

Військові запитали мене: де четвертий? Ми бачили вас ввів чоловік, я сказала, що це був Ісус і Він і зараз тут, прямо зараз.

Дорога смерті, так я її назвала і Бог нас врятував і вивів звідти, але багато на цьому шляху загинули».

Господь дійсно поруч з нами, навіть коми ми самі того не помічаємо. Це свідоцтво нагадує історію з Біблії про Седраха, Місаха і Авденаго. Коли їх кинули у піч, Господь був посеред них. Сьогодні Бог посеред нас, пам’ятайте про це.

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини