«Бог, Сім’я та Батьківщина зазнають атак з усіх сторін» - консервативні центри п'яти країн створили союз з метою порятунку Європи
Європа та світ
26.10.2021
Нова міжнародна організація «Альянс задля спільного блага» об'єднала собою найбільші консервативні аналітичні центри Польщі, Угорщини, Італії, Чехії та Словаччини для того, щоб "боротися за Європу". Коаліція була створена з ініціативи Центру Фундаментальних Прав з метою організації співпраці, надання допомоги, підтримуючи в боротьбі один за одного.

«Основна мета новоствореної міжнародної організації "Альянсу заради спільного блага" полягає в порятунку Європи християнськими консервативними силами. Це єдиний спосіб забезпечити виживання цивілізації», - говорить Міклош Санто, директор Угорського Центру Фундаментальних Прав, віце-президент нової організації.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Альянс має не тільки символічну назву, але й практичну стратегію, повідомляє угорське видання Magyar Nemzet. Крім конференцій, публікацій та наукових проектів, організації-учасники надаватимуть реальну допомогу один одному у боротьбі за Європу.

«Потрібно боротися, тому що ми живемо в епоху нової ідеологічної холодної війни. Цілком зрозуміло, що у Європі сьогодні, ідеї Бога, Сім’ї та Батьківщини зазнають атак з усіх сторін, а суверенні, традиціоналістські сили протистоять агресивному глобалізму. Сьогодні Європа нехтує своїм минулим, якому вона завдячує її процвітанням та багатством" - говорить Санто.

Директор Центру Фундаментальних Прав, віце-президент нової організації, підкреслив, що цей союз, можна назвати справжнім християнським відродженням чи консервативною контрреволюцією, «це дозволяє нам стояти пліч-о-пліч на міжнародній арені».

«Те, що залишилося від справжньої Європи, знаходиться тут, у Центральній Європі, і для збереження цього існує організація, яка наразі складається з установ у п'яти країнах, і ми очікуємо що всі організації у яких достатньо сміливості виступити проти пропагандистської політики, приєднаються до нас", - сказав він.

За матеріалами: rmx.news

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

 Більше рубрик та новин тут

Європа та світ
Останні новини
Останні новини