Неймовірне свідчення: «Втратили будинок, але Бог зберіг життя»
Надихаючі історії
24.02.2024
Нинішня війна торкнулася всіх нас, однак щодня ми бачили та бачимо нові і нові свідчення, як Бог оберігав та робив дива в повсякденному житті. Хочемо нагадати ще одне із яскравих свідчень останніх місяців. Диякон церкви Христа Спасителя з міста Суми разом зі своєю дружиною пережили справжнє Боже чудо, хоча в якісь мірі й втрату.

Своїм свідченням вони поділилися на ютуб-каналі Церкви Святої Трійці міста Рівного.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини

«Ми хочемо засвідчити. Оце ми стоїмо разом з жінкою. Бог явив чудо Своє. Коли ми стояли на молитві, така вузька кімнатка, і раптом ми почули вибух…Такий різкий вибух. Ми навіть і не опам’ятались, як усе це скоїлось. Тільки почули, як у нас на голови посипалась штукатурка.

Коли ми піднялись з колін, то ми побачили, що наш дім в плачевному стані і вікно вибито вибуховою хвилею. І цим вікном розтрощило двері. І ми не знаємо, як це пролетіло. Вона б не мала мимо нас пролетіти, вона повинна була зачепити нас, ця віконна рама. Вона розтрощила двері, а ми ні однієї подряпинки не маємо.

Бог таким дивним способом спас нас, що ми дивуємось сьогодні. Діти сиділи в іншій кімнаті, син сидів навпроти вікна, яке теж вибило, але його не зашкодило. Всі знаходять в здоровому, неушкодженому стані. Так що Бог Великий! Ми свідчимо про те, що Божа охорона, вона завжди над тими, хто Богу поклоняється. Хто служить Богу.

Оце таке наше свідоцтво. Нехай Бог вас всіх рясно благословить! Дім наш зруйнований, житла нашого – все, немає. А Бог у нас є».

Як розповіли постраждалі, снаряд впав приблизно на відстані 5-10 метрів від них. Вони зазначили, що будинок повинно було просто знести.

«Ті будинки, які поряд з нами, їх розтрощило вщент… Оці всі тіла людей летіли аж до нашого дому через подвір’я. 6 тіл. Так що Бог Великий! Бог каже: падуть біля тебе тисячі, а до тебе не наблизяться. Бог наш Великий! Ми свідчимо про це, говоримо про це і славимо Його!»

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини