В квартиру влучила ракета, її придавила плита, пішов газ, почало горіти волосся, вона з останніх сил викрикнула - Боже, врятуй...
Надихаючі історії
08.07.2023
Пані Оля - львів'янка, у чию квартиру прилетіла ракета.

Увечері 5 липня жінка випила снодійного, тож вночі не почула сирену. Прокинулася, коли від першого вибуху в квартирі вибило вікно. Вона встигла лише вибігти у коридор, як нова ракета влетіла в її дім.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Жінку придавило плитою. Вона почала задихатися від газу, що витікав з труб. В роті було повно піску. Почалася пожежа. Над головою було видно місяць. Ольга відчула, що починає підгорати волосся на голові і просто кричала: "Боже, врятуй!". 

У цю мить звідкись почала литися вода. Спершу подумала, що то дощ. Згодом сказали, що вода була з труб чи бойлерів. Вона і загасила вогонь біля жінки. 

За декілька хвилин на місце виїхали надзвичайники, які її витягнули з-під завалів. У неї перелом ноги, скоро буде операція, прогнози хороші.

Ольга медсестра. Торік тричі їздила у Покровськ рятувати постраждалих від обстрілів. І щоразу верталася неушкодженою. А ще колись давно працювала у Росії в військовому містечку ракетних військ.  Тепер ці ж російські ракети знищили її дім і нормальне життя.

Про свій чудесний порятунок каже одне: "Я люблю Бога, а Він любить мене".

Джерело#історії_війни Назарій Яременко

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини