Показали, на якому етапі будівництво християнських дитячих будинків у Луцьку
Все для сімей
31.07.2021
Будинки для прийомних християнських сімей, які будують на вулиці Балакірєва у Луцьку, будуть готові вже у вересня цього року.

Про це розповів голова Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів Ярослав Троць, пише "Світогляд"

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За його словами, два з чотирьох будинків, які будують у Луцьку для комфортного проживання сімей з прийомними дітьми, відкриють свої двері вже за місяць.

Наразі сама конструкція будівлі повністю готова. У будинках вже стоять вікна і повністю готовий фасад. Всередині провели всі необхідні комунікації.

Будинки двоповерхові. На першому є спальня для батьків, великий зал та кухня, санвузол, а також комори і гардеробні. На другому поверсі є дві великі ігрові кімнати, два санвузли, а також шість дитячих спалень.

Наразі будівельники завершують монтувати конструкцію даху. Вже незабаром вони приступлять до внутрішніх робіт.

До слова, будівництво здійснюється коштом німецького фонду “Міст в життя”, засновником якого є Герд Йоханнес Хаммерлінг. Землю під будівництво під час сесії у червні цього року виділила Луцька міська рада. Перші два будинки вже будуть повністю готові до заселення у вересні цього року. Наступні два зведуть у 2023-24 роках.

Будинок розрахований для комфортного проживання сім’ї з 10 дітьми. Для одного з будинків вже знайшлася родина, а кандидатів для життя в іншому наразі розглядають.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Все для сімейСуспільство