Церква колишніх наркозалежних служить в охопленому війною Сєверодонецьку
Допомога під час війни
07.07.2022
Члени церкви – дванадцять колишніх наркоманів та алкоголіків та пастор теж у минулому наркозалежний, отримали звання героїв за те, що вони залишилися, аби євангелізувати та надавати допомогу мешканцям Сєвєродонецька, коли місто зазнало нападу.

Пастор Олександр Тургунов та його церква “Преображення” доставляли продукти, підгузки, одяг, ліки, Нові Завіти та проповідували Євангеліє мешканцям Сєвєродонецька, які ховалися у підвалах та бомбосховищах з початку конфлікта у лютому. Члени церкви продовжували свою роботу навіть після того, як снаряд потрапив до будівлі, де знаходилася квартира пастора, куди перебралися кілька членів церкви з сім'ями.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Преса назвала пастора Тургунова та членів церкви "Преображення" "героями", але ми називаємо їх "зеленими мучениками", - каже представник організації "Голос мучеників - Корея" д-р Хен Сук Фолі.


Пастор Тургунов, який одружений та має п'ятьох дітей, заснував Церкву “Преображення” у 2016 році. Він сказав "Голосу мучеників – Корея", що після десяти років наркотичної залежності він "гинув від наркотиків".
"У 2013 році я поїхав до реабілітаційного центру, де почув про Ісуса Христа", — сказав пастор Тургунов "Голосу мучеників – Корея". "У 2014 році ми разом із дружиною вступили у завіт із Богом. Бог дав мені нове життя, свободу від рабства гріха, і я чітко розумів, що маю повернутися до свого рідного міста, де я "прославився", як негідник, наркоман і злочинець, для того, щоб розповісти багатьом хлопцям про те, що є інше життя з Ісусом Христом, який дає свободу від залежності».
Пастор Тургунов повернувся до Сєвєродонецька і п'ять років їздив регіоном, відвідуючи лікарні, туберкульозні диспансери, аптеки та інші місця, де тільки міг знайти наркоманів та алкоголіків, ділячись своїм свідченням та проповідуючи спасіння в Ісусі Христі. "Багато хлопців після мого особистого свідчення поїхали до реабілітаційного центру і отримали свободу від залежностей, зберегли себе та відновили сім'ї", — сказав пастор Тургунов "Голосу мучеників – Корея".

Джерело: mnnonline.org

Допомога під час війни
Останні новини
Останні новини