На ЧС-2022 карати за підтримку ЛГБТ будуть ще до матчу
Загрози та виклики
21.11.2022
Керівники ФІФА готові до крайнощів, аби лиш догодити господарям Чемпіонату світу

Щонайменше 9 збірних-учасниць ЧС-2022 планували використовувати під час матчів турніру капітанську пов'язку з гаслом "One Love" на підтримку ЛГБТ. ФІФА намагається цьому перешкоджати

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це повідомляє football24.ua з посиланням на MailSport

Зокрема, збірна Англії направляла запит, щоб їм дозволили використовувати таку пов'язку. Відповіді не було. Натомість ФІФА придумала свій дизайн для пов'язок. Для різних стадій турніру вони будуть іншими. Ціль – нібито виступи проти різних видів дискримінацій. Водночас згадки про сексуальні меншини немає.

Відтак кілька збірних планували відмовитися від ініціативи ФІФА і грати з гаслом "One Love". У відповідь організація пригрозила, що капітанам ще до старту матчу будуть показувати жовту картку, а національні федерації будуть штрафувати. 

Шкода, що спорт використовують для пропаганди різних збочень. Однак, як ми бачимо, що насправді здебільшого різні акції на підтримку Лгбт є заангажованими, та переслідують якусь корисну ціль. Часто це спроба публічних осіб заробити додаткові балли, як "великих борців за права" чи схвалення якихось міжнародних структур.

Однак, як бачимо на прикладі даного футбольного чемпіонату, то коли питання стоїть про великі гроші, то футбольні функціонери зразу забувають про своє попереднє просування Лгбт поглядів та мегалояльність до цього та стають активними борцями з пропагандою збочень.

Загалом це все показує те, що було й до цього відомо, що боротьба за права Лгбт – це лише ширма ліберальних транснаціональних структур для досягнення своїх ницих цілей та встановлення гендерної антихристиянської диктатури.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Більше рубрик та новин тут 

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини