Адвентисти провели День Біблії в Чернівцях
Християнський світ
29.11.2021
У неділю у Чернівцях на Центральній площі міста пройшов літературно-мистецький захід, приурочений до Міжнародного дня Біблії – свята, яке щороку у всьому світі відзначають 28 листопада

Дві години під час програми читали через підсилювач звуку книги Святого Письма, а в цей час молодь пригощала гарячим чаєм і кожен присутній мав змогу отримати примірник Нового Завіту від Українського Біблійного Товариства, яке для даної акції виділило 160 екземплярів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Організатором заходу виступили віряни з чернівецьких адвентистських громад, пише slovoproslovo.info.

Розпочалася  програма з читання перших трьох розділів книги Буття, де містяться відповіді на головні питання буття: “Хто ми? Звідки ми? Куди ми йдемо?”. Потім звернули увагу слухачів на етичні настанови з Нагірної проповіді Ісуса Христа в 5-7 розділах Євангелія від Матвія. Згадали з присутніми відомі притчі Ісуса Христа з 15 розділу Євангелії від Луки.

Читали слова підбадьорення з Євангелії від Івана 14-16 розділів, Псалми та опис подій, які вказують на близькість Другого приходу Ісуса Христа з 24 розділу Євангелія від Матвія.

Читайте також: Пасторська онлайн-конференція об’єднала тисячі служителів ВСЦ ЄХБ

Цікавинкою заходу стала величезна Біблія, книги якої написані різними мовами світу, а українською – друге послання апостола Петра. Кожен бажаючий мав можливість зробити пам’ятне фото з цією унікальною Біблією.

Адвентисти традиційно популяризують здоровий спосіб життя, тому не оминули теми шкідливості алкоголізму, детально описаної у 23-му розділі Приповістей. Продовжили читати етичні повчання з Приповістей, Екклезіаста та послання до Якова.

Завершився захід молитвою за Чернівці.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Християнський світВсе для церков