Десятки поліцейських авто та мотоциклів оточили будинок хворої на рак дівчинки. Те, що сталося потім вразило навіть бувалих
Надихаючі історії
25.01.2022
Незвичайна подія сталася недавно в одному з невеликих міст США. Вранці жителів розбудили десятки поліцейських сирен. Невеликий будинок в передмісті оточили десятки поліцейських машин та спецпризначенців на мотоциклах. Це було схоже на якусь велику спецоперацію проти наркокартелю. Сусіди не розуміли, що відбувається, адже в будинку проживала родина Джулії Мітчел, яка тяжко хворіла на рак. Як виявилось, все було ще неймовірніше.

Життя 15-річної Джулії Мітчелл різко змінилося, коли лікарі виявили у неї саркому Юінга, тобто злоякісну пухлину, яка найчастіше спостерігається у дітей та підлітків. Нещодавно Джулії видалили пухлину з правого стегна і тепер вона проходить променеву терапію в комплексі з хіміотерапією.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини!

До того, як страшна хвороба ввірвалася в життя Джулії вона мала палку мрію і працювала та відкладала кошти на маленький автомобіль, але коли вдарила біда, то усі гроші пішли на лікування. Своїми переживаннями та болісними відчуттями від лікування дівчина поділилася на нещодавно створеному каналі YouTube.

Побачивши історію Джулії, незнайомка, на ім’я Кейті Макферсон опублікувала допис на Facebook, де описала ситуацію дівчини. В інтернеті з’явилося багато охочих допомогти хворій дівчині і вони почали вносити пожертви.

Пізніше добросердна жінка познайомилась з мамою Джулії, вони подружились. Батьки дівчини запросили багато гостей на 16-річчя своєї доньки, щоб підняти їй настій. У запрошенні вони написали:
«До того, як Джулії поставили діагноз, вона сумлінно працювала, що зібрати гроші на машину, щоб бути більш фінансово незалежною в 16 років. Та у Бога були інші плани, тож просимо в цей день прийти та підтримати її!»

Але те, що відбулося далі стало несподіванкою для усієї родини Мітчелл. Щоб привітати іменинницю, незнайомці організували цілий парад за участю поліцейських, автомобілів та мотоциклів, які оточили будинок іменинниці вранці так ніби туди приїхав Президент. Та найнеочікуванішим дивом в цей день став новенький Volkswagen Beetle синього кольору, який небайдужі люди придбали для дівчини.

Іноді нам здається, що все у житті пішло не так, але тим, хто складає надію на Бога, Він дарує набагато більше ніж вони очікують.

«І знаємо, що тим, хто любить Бога, хто покликаний Його постановою, усе допомагає на добре» Римлян 8:28

Поділися цим свідченням та даруй сам радість тим, хто поруч хворіє або кому важче ніж тобі.

За матеріалами: faithwire.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини