Діти на Сході України одержали необхідні речі для навчання
Добрі справи
26.11.2020
Адвентистське агентство допомоги та розвитку ADRA Україна за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини презентувало дітям Донеччини та Луганщини 2828 шкільних рюкзаків з канцелярськими наборами

Подарунки отримали діти, які проживають вздовж лінії розмежування у Донецькій і Луганській областях.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

ADRA Україна презентувала комплекти з урахуванням вікових категорій: перший — для учнів 1-4 класів, другий — для учнів 5-11 класів.
Окрім того, кожна дитина отримала пляшку для питної води та багаторазові захисні маски.

710 працівників освіти отримали захисні екрани для обличчя, які потрібні для того, щоби продовжувати навчальний процес у школах в умовах пандемії. 19 освітніх закладів отримали безконтактні термометри та антисептики у кожний навчальний клас.

Читайте також: Форум сімейного служіння: деталі обговорень та цінне спорядження

Така допомога стане якісною підтримкою для кожної сім’ї та освітнього закладу в умовах пандемії COVID – 19.

Допомогу надано в рамках проекту “Інклюзивний доступ до психосоціальної підтримки, захисту та питного водопостачання для людей, які постраждали внаслідок конфлікту на лінії розмежування на Сході України”.

Джерело: adra.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Добрі справи