Діти – випробовування для родини. Як його пройти?
Все для сімей
11.06.2021
Зазвичай молоде подружжя, уявляючи народження свого первістка, мріє, як зміцнішають їх стосунки, як родина наповниться теплом і скрізь залунає дитячий сміх. Проте поряд із радістю народження дитини, неминуче приходять чималі випробування

Хтось з подружжя, переважно мами, починає приділяти більше уваги малюку, а інший -почувається одиноко, не відчуваючи тієї міри любові, яка була проявлена раніше.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дуже часто спостерігається ситуація, коли саме чоловік віддаляється і починає дивитись на свою дружину як виключно на матір своєї дитини. В метушні залишається все менше місця для прояву почуттів та ентузіазму робити один одному приємнощі, підсилювати відносини.

У таких обставинах кожному важливо знайти свою власну роль і налагодити командну роботу. Однак склад цієї команди — це не тільки «мама дитини» і «тато дитини». А саме «чоловік» та «дружина» . Це ваш обранець/обраниця, яких ви обіцяли кохати і поважати до останнього подиху, збудовувати відносини, щоб не траплялось у житті.

Читайте також: 12 звичок доброго батька

Діти є величезним благословенням у житті кожної родини, і власне, однією з головних цілей її створення. Проте поява дитини у вашій родині не має стати причиною руйнування ваших подружніх стосунків.

Тож виставляйте пріоритети: найкраще, що можливо зробити для гармонійного щасливого розвитку дитини, – це час від часу вириватися з полону рутинної втоми та одноманітності, залишити немовля з довіреною людиною, і йти на подружні побачення!

Дослідження, проведене у 2012 році в рамках національного проєкту зі шлюбу в університеті Вірджинії, довело: чоловік та жінка, які проводили час наодинці хоча б раз на тиждень, приблизно в 3,5 рази частіше розповідали про те, що вони дуже щасливі в шлюбі. А у щасливих батьків виростають щасливі діти.

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Все для сімей
Останні новини
Останні новини