В Луцьку запрацювала робоча група для боротьби з наркотиками та впровадження християнської етики
Суспільство
14.04.2021
У Луцькій міській раді розпочала свою роботу група, яка займатиметься впровадженням предметів духовно-морального спрямування у навчальних закладах Луцької тергромади. Також дана робоча група боротиметься з каналами поширення наркотичних засобів у мережі та з їх рекламою на вулиці.

Робочу групу утворили рішенням міського голови за підсумками круглого столу, який відбувся у луцькому ЦНАПі 30 березня.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Керівником робочої групи обрано заступницю міського голови Ірину Чебелюк, виконавчим секретарем групи – депутата Романа Кравчука.

"Завдяки об'єднання сил міського голови, департаменту сімї, молоді та спорту, управління освіти та активних депутатів, ми демонструємо наше бажання зберегти молоде покоління нашої громади. Тому ми налаштовані на перемогу і будемо рухатися до кінця.", - коментує Роман Кравчук.

До складу робочої групи увійшли представники департаменту сім’ї, молоді та спорту: Володимир Захожий, Людмила Карніц, Ліна Галан, Зарина Дацик; начальниця управління освіти Зіновія Лещенко; начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін; депутати Луцької міськради Віталій Бондар та Катерина Шкльода; начальниця сектору ювенальної превенції Луцького відділу поліції Олена Лесь; голова Волинського обласного благодійного фонду «Переображення» Павло Миронюк та директор продакшн-студії «Правда PRO» Сергій Шараєвський.

Утворена робоча група працюватиме в наступних напрямках:

- введення християнської етики, предметів духовно-морального спрямування у початкових класах шкіл Луцької тергромади.

- розробка комплексної програми протидії шкідливим звичкам в учнівському середовищі (практична робота на актуальні для молодого покоління теми)

- введення предмету «Основи сім’ї» для 10-11 класів, автором якого є президент всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я» Андріан Буковинський

- комплексна боротьба та протидія поширенню наркотиків у місті Луцьку (блокування телеграм-каналів, рейди, квести із замальовування інтернет-адрес та адрес точок збуту наркотичних речовин) тощо.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство