Донька дізналася, що її батько серійний вбивця
Загрози та виклики
10.06.2021
Коли Керрі Роусон дізналась про те, що її батько сумнозвісний серійний вбивця «ВТК» (bind – зв’язати, torture – катувати, kill – вбивати), вона довго страждала від посттравматичного стресу і депресії.

У 2005 році Денніс Редер був заарештований за серію вбивств у Вічіті та Парк-Сіті, штат Канзас. Згідно з повідомленнями, він надсилав глузливі листи до поліції та газет, повідомляючи їм про те, як саме він вбивав своїх жертв. До того часу, як його упіймали, на рахунку безжалісного маніяка було вже 10 вбивств.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Денніс приховував свої злочини від дружини та двох дітей. У суспільстві його вважали хорошою та ввічливою людиною. До того, він навіть ходив до церкви та мав імідж порядної людини. Саме цей факт потряс дівчину найбільше.

Керрі не могла пробачити своєму батькові до такої міри, що кожен раз, коли пастор мав проповідувати про прощення, вона пропускала служіння. Вона стала холодною стосовно Бога.

Всупереч опору Керрі, Бог ніколи її не лишав. Одного разу, коли дівчина була за кермом, Бог промовив до неї, що вона повинна простити свого батька. Це було наче світло згори.

«Це прощення прийшло від Бога. Він хотів, щоб я позбавилась від цієї гнилі ненависті та непрощення, що так довго було в моєму серці» - сказала Керрі.

Керрі зізналася, що раніше зовні вона виглядала нормальною, але всередині вона помирала. Та через багато років Бог визволив її душу з цього рабства образи та болю і наповнив її надією. В той час як батько Керрі відбуває 10 довічних вироків в окремій камері вона написала книжку, яку назвала «Дочка серійного вбивці: моя історія віри, любові та перемоги»

За матеріалами: godtv.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики