Відома християнська письменниця розповіла, як її команда допомагає вивозити інвалідів з України під час війни
Допомога під час війни
06.04.2022
Понад 50 років тому нещасний випадок під час пірнання призвів до того, що Джоні Еріксон Тада опинилася в інвалідному кріслі і не могла ходити. З тих пір американська письменниця активно виступає на захист людей з обмеженими можливостями. Наразі Джоні і її команда займаються порятунком українців з обмеженими можливостями. Навіть тих, хто знаходиться у найгарячіших точках.

Про це пише BCN

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Просто уявіть, що ви паралізовані, як я», - сказала Джоні під час інтерв'ю на шоу. «Я не можу повноцінно управляти своїм тілом. Уявіть, ви в інвалідному кріслі, і знаходитесь на верхньому поверсі житлового будинку, вас почали бомбити в Маріуполі, були ракетні удари, але ви не можете вскочити з ліжка, схопити кілька речей, вибігти через парадні двері та кинутися втікати. Саме тому багато людей з обмеженими можливостями застрягли в багатоквартирних будинках. Багато з них у підвалах».

«Джоні та друзі» співпрацюють з українським волонтером Галиною, яка допомагає знайти інвалідів, які потребують допомоги, а потім вони організовують переселення таких осіб.

До початку війни, Джоні планувала відкрити в Україні центр для людей з обмеженими можливостями під назвою «Будинок Джоні». Він призначався для задоволення духовних, фізичних, економічних та соціальних потреб інвалідів.  

Допомога під час війни
Останні новини
Останні новини