Духовна рада Кам’янця-Подільського: «Закликаємо владу законодавчо заборонити невидимий геноцид нашого народу»
Загрози та виклики
17.11.2020
Заява Духовної Ради християнських церков і організацій Кам’янця-Подільського з приводу 100-річчя легалізації абортів в Радянському Союзі

На 18 листопада припадає сота річниця першої в світі легалізації на державному рівні в Радянському Союзі штучного переривання вагітності (другою це зробила Нацистська Німеччина), що стало початком масових злочинів тоталітарних режимів проти людяності.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

1. Життя кожної люди від природного зачаття аж до смерті є даром Бога, і ніхто, навіть рідна мати, не має права вбивати свою дитину. Знецінення життя однієї людини призводить до применшення життєвої гідності всіх і кожного та перетворює суспільство на цивілізацію смерті.

2. Не достатньо декомунізації вулиць та підручників, щоб розпрощатися зі спадщиною радянської тоталітарної машини. Варто заборонити найбільш ганебну практику марксистської ідеології — штучне переривання вагітності, яке зводить людину до рівня матеріалу та щороку приносить у жертву десятки мільйонів ненароджених українців.

3. Аборт завжди має дві жертви — ненароджену дитину, якій не дають гарантоване Конституцією невід’ємне право до життя (Ст. 27 КУ), та жінка, яка незалежно від релігійних та світоглядних переконань, завжди буде нести болючі наслідки постабортивного синдрому. Вже не говоримо, який деструктивний вплив він має на всю сім’ю та оточення. Не хочемо Вас осуджувати, але просимо звернутися до Бога, Який пребагатий милосердям і чекає, щоб зцілити Ваші рани та дарувати справжній душевний мир.

4. Заохочуємо всіх християн, незалежно від конфесії, стати захисниками життя на всіх його стадіях: підтримувати вагітних жінок у складних ситуаціях, говорити правду про наслідки переривання вагітності, молитися за дітей, яким загрожує смерть, допомагати хворим, старшим і немічним та всюди свідчити про Любов Воскреслого Христа. Лікарів просимо залишатися вірними присязі Гіппократа та не здійснювати аборт. Владу та політичних діячів закликаємо законодавчо заборонити невидимий геноцид нашого народу.

Читайте також: Зниження рівня народжуваності у світі пов’язане із секуляризацією та зростанням ворожості до релігії: результати дослідження

5. 18 листопада нехай стане Днем спомину та вшанування всіх дітей, яким не дозволили побачити сонячне світло, перепрошення Бога за цей гріх вбивства, який кличе про помсту до Неба та молитви за те, щоб це явище не мало місця у нашому суспільстві.

З молитвою та благословенням Священники та Пастори Християнських Церков Кам’янця-Подільського

Микола Каспров, Головуючий Духовної ради Християнських Церков, єпископ Церкви Євангельських Християн Баптистів.

Олександр Вершигора, єпископ Хмельниччини Християн Євангельської Віри, Пастор Церкви «Християнин».

Леон Дубравський, Правлячий Єпископ Кам’янець-Подільської дієцезії Римсько-Католицької Церкви в Україні.

Віктор Ємелін, Пастор Церкви «Божа Благодать» Української Церкви Християн Віри Євангельської.

Ігор Орденанс, Пастор Помісної Церкви на Поділлі.

Валентин Горячок, Пастор Церкви Християн Євангельської Віри «Скинія Давида».

Борис Котик, Пастор Церкви «Новий Заповіт» Євангельських Християн Баптистів.

Валерій Подялюк, Пастор Церкви «Євангельський Голос» Української Церкви Християн Віри Євангельської.

Володимир Чорнописький, Пастор Церкви «Світло Христове» Української Церкви Християн Віри Євангельської.

Сергій Чорнописький, Пастор Церкви «Христа Спасителя» Української Церкви Християн Віри Євангельської.

Олександр Чайка, Пастор Церкви «Вістка Миру» Євангельських Християн Баптистів.

Олександр Бучковський, Секретар Духовної ради Християнських Церков м. Кам’янця-Подільського.

Джерело: Духовна Рада Кам’янця-Подільського

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Загрози та викликиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини