Думку церков проігнорували. Кабмін уклав міжнародну угоду, яка небезпечна для дітей та зруйнує сімейні цінності
Аналітика
12.09.2020
Те, чого так боялися, сталося: Україна приєдналася до міжнародної угоди, яка під дуже гарними гаслами та ініціативами - згодом руйнує сімейні цінності та несе гендерну диктатуру. В першу чергу це торкнеться дітей. Офіс Президента радісно повідомив, що Україна отримала офіційний статус учасниці міжнародної ініціативи «Партнерства Біарріц». Приєднання нашої країни до цього проекту було започатковане першою леді в грудні минулого року, без широких консультацій з суспільством та з приховуванням офіційних документів про суть угоди.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про офіційне приєднання України до даного Партнерства зазначено на сайті Офісу Президента України.

Новина також доступна російською мовою. Читайте тут

Якщо вам не байдужа доля наших дітей, то дочитайте цю інформацію до кінця та перешліть хоча б 5-10 людям. 

Благі заяви - темні  цілі 

На перший погляд, дане Партнерство має дійсно благі наміри щодо боротьби за рівність прав, створення безбар’єрного суспільстві тощо. Однак, це ті речі, які оприлюднюють, щоб люди думали, що ця ініціатива прямо бальзам для нашого суспільства. Офіс Президента досі приховує повну інформацію про дане Партнерство, а з відкритих іноземних джерел ми отримали про Партнерство Біарріц негативну інформацію.

Виявляється, основна мета Партнерства - це просування ЛГБТ та гендерної ідеології і створення механізму тотального контролю за зміною законодавства та виконанням даних завдань. Спочатку будуть реалізовуватися дуже гарні та прекрасні речі - збільшення виплат багатодітним, відпустки для дітей, спеціальні програми для інвалідів і т.д. Однак згодом, наступним етапом в законодавство будуть вноситися різні зміни для імплементації норм щодо нових “гендерних ролей”, усиновлення одностатевими парами дітей, легалізації одностатевих шлюбів, позбавлення статі та заміна її на “гендери”. Згодом діти змушені будуть вивчавти з малечку курси про гендерну ідентичність та те, що хлопчик може бути дівчинкою чи геєм, чи трансгендером, він має право змінити з 14 років стать, може ходити в туалет до дівчат і т.д. Недавно Міносвіти заявило, що готують програми для виконання умов участі в Партнерстві Біарріц

Варто акцентувати, що християни і церкви всіляко підтримують  покращення становища сімей, одиноких батьків, боротьбу з насильством, та всі позитивні змін в законодавстві. Однак, ми виступаємо категорично проти, коли прийняття хороших ініціатив прив'язується в один пакет з сумнівними гендерними ініціативами, що нав'язують різні ЛГБТ закони, які в багатьох країнах призвели до негативних наслідків для сім'ї. Зокрема, варто згадати приклад європейських країн, таких як Угорщина, яка відмовилася ратифікувати Стамбульську конвенцію (бо під видом боротьби з домашнім насильством змушує міняти законодавство на користь ЛГБТ та гендерної ідеології), Польщі та Туреччини, які розпочали вихід із Стамбульської конвенції та заявили, що даний документ несе гендерну розпусту.

Читайте також: Ми позбавимо ваших дітей природної статі та дамо 100 гендерів. Що ховає Стамбульська конвенція?

Як учасниця "Партнерства Біарріц" Україна зобов’язується прийняти Стамбульську конвенцію та нове законодавство для просування гендерної ідеології гомосексуалістів 

Приєднання до міжнародних партнерств передбачає, що країни мають змінювати своє законодавство відповідно до міжнародних зобов'язань. Це стосується і міжнародного “Партнерства Біарріц”. Ідеологічним ядром даного Партнерства є консультативна рада з питань гендерної рівності. Рада, в своєму документі, відомому як «Заклик до дій», спонукує держави ратифікувати всі відповідні стандарти гендерної рівності, включаючи Стамбульську конвенцію (що ліквідовує природню стать та змінює її на гендери), Конвенцію про насильство та домагання (ILO), прийняту в червні 2019 року та зняти всі можливі перепони на шляху до впровадження цих інструментів. 

Недавно Кабмін уже анонсував, що підготував закон про ратифікацію Стамбульської конвенції, а Верховна Рада включила це питання в план роботи на цю осінь.

Основні небезпеки «Партнерства Біарріц»:

1. Визначити та скасувати дискримінаційні закони та / або внести зміни до положень, які є дискримінаційними, в тому числі в країнах G7, де вони все ще існують. 

2. Прийняти і впровадити прогресивні законодавчі рамки, що сприяють гендерній рівності. Рада пропонує лідерам G7 та країнам, що не належать до G7, взяти на себе зобов’язання прийняти та впровадити хоча б один, але бажано декілька законів у своїх країнах, щоб зміцнити діючі закони та розпочати цей законодавчий процес до наступного президентства у G7. 

(В Україні у Верховній Раді уже просуваються для голосування законопроекти, що обмежать свободу слова та віросповідання - № 0931, 2693, 3316,  та інші.) 

3. Забезпечити необхідне фінансування для реалізації цих законодавчих рамок.

(Тобто держава має фінансувати всі заходи щодо просування гендерної ідеології.)

4. Інвестувати у потужні механізми підзвітності та управління, включаючи підтримку громадянського суспільства. Підраховувати та звітувати про прогрес за погодженими часовими показниками.

(Тобто створюється потужна машина по контролю за впровадженням гендерної ідеології та покаранню тих, хто противиться.)

Викликає обурення те, що приєднання України до “Партнерства Біарріц” відбулося без широких консультацій з народом. Адже, враховуючи наявність тривожних даних про дане Партнерство, ми маємо підстави думати, що під благими ініціативами є реальна загроза руйнування національних сімейних цінностей. 

Закликаємо молитися, аби Господь зупинив руйнування моральних та сімейних цінностей. Закликаємо об’єднувати на місцях однодумців, хто за сімейні цінності для підготовки до майбутніх мирних акцій протесту проти прийняття законів та пропагування в школах нашим дітям гендерної ідеології гомосексуалістів.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Аналітика
Останні новини
Останні новини