Двоє людей загинули внаслідок вибуху гранати у Дрогобичі
Загрози та виклики
21.02.2021
Ще одну жінку у важкому стані госпіталізували.

У Дрогобичі на вулиці Стрийській внаслідок вибуху гранати загинули двоє чоловіків віком 37 та 40 років. Ще одну 37-річну жінку госпіталізували до лікарні з важкими пораненнями.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як повідомила прес-служба поліції Львівщини, о 19:05 20 лютого на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля під’їзду одного з будинків на вулиці Стрийській у Дрогобичі стався вибух.

«За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, групи реагування Дрогобицького районного відділу поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки, оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини на чолі з керівником главку поліції Олександром Шляховським», – йдеться в повідомленні.

Причину вибуху в поліції поки що не повідомляють. Проте за словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, причиною вибуху стала граната.

«Чоловік з жінкою прийшли на зустріч до своїх знайомих. Як кажуть сусіди - чоловіки товаришували. Нещодавно разом повернулись із заробітків в Польщі. Під час спілкування чоловік дістав гранату, яка вибухнула у нього в руках. Обидва чоловіки загинули на місці. Жінка у вкрай важкому стані з множинними осколковими пораненнями госпіталізована до лікарні», –написав він на Facebook та опублікував відео трагедії з камери спостереження.

Читайте також: Фельдшер 2 км тягнув хворого на плечах через сніг. Історія порятунку

За інформацією ДСНС, жінка отримала термічні опіки І-ІІ ступеня обличчя і грудей та колоту рану лівої щоки.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Закликаємо молитися аби Бог оберігав від подібних ситуацій та щоб підтримав рідних загиблих.

Джерело: zaxid.net

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиСуспільство
Останні новини
Останні новини