Джон Мак-Артур про релігійну свободу: «Я не буду боротися за ідолопоклонство»
Європа та світ
06.03.2021
Пастор і теолог Джон Мак-Артур з церкви Благодать у Сан-Веллі, штат Каліфорнія нещодавно заявив, що підтримка релігійної свободи є ідолопоклонством, повідомляє Christian Post.

У середу Мак-Артур виступив із зверненням до церкви, закликаючи християн припинити створювати союзи з нехристиянськими організаціями для спільного відстоювання свободи віросповідання.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Євангеліє засуджує грішника, порушуючи його відчуття комфорту та задоволення і приводить його до усвідомлення вічного Божого суду» - пояснив Мак-Артур

Він зазначив, що євангельські християни «стали подібними до Петра», оскільки «вони шукають союзів з Сатаною, які, на їх думку, якимось чином можуть посприяти розширенню Царства».

Кілька тижнів тому Мак-Артур сказав: «Я ніколи не буду сильно перейматися свободою віросповідання. Я не буду боротися за релігійну свободу, бо не хочу боротися за ідолопоклонство. Чому я повинен боротися за те, що може допомогти дияволу створити ще більше фальшивих релігій, а всі ці релігії будуть доступні на вибір кожному?».

Незважаючи на те, що релігійна свобода має широку підтримку серед американців, Мак-Артур зазначив, що християни все одно і надалі відчуватимуть «ворожість від грішників».

«Може хтось скаже, що моя точка зору жахлива. Але християнство розвиватиметься не дивлячись на те, чи є релігійна свобода, чи ні», - заявив він. «Релігійна свобода завжди буде залишати місце для брехні».

Читайте також: У Тернополі 5 квітня діячі громадських організацій та релігійних спільнот обговорили утворення національного чоловічого руху

Далі 81-річний пастор пояснив, що на його думку, хоч християни й відчувають себе у безпеці поки діє закон про релігійну свободу, вони все одно залишаються об’єктом ворожості грішників. 

Щоб довести свою думку він вказав на апостолів, які «відмовилися від всього світського, не отримували ніякої допомоги чи захисту. Ніяких соціальних дій. Ніяких союзів».

"Зле царство темряви ненавидить те, що Бог любить, і любить все, що Бог ненавидить. Царство темряви ніколи не буде другом для світла", - стверджує Мак-Артур. «Навіть правителі обміняли правду Божу на брехню. ... Вони функціонують під владою Сатани, який сам є брехуном і батьком брехні. Отож нема для чого укладати союзи».

Мак-Артур також процитував кілька біблійних уривків, що висвітлюють мандат церкви, зокрема до Ефесян 5:5-8

«Будьте певні, що жоден розпусник, нечистий або лихий чоловік не успадкує Царства Христового й Божого, бо це те саме, що й ідолопоклонство. Нехай ніхто не обманює вас марними словами, бо за це впаде гнів Божий на непокірливих. Тож не будьте їхніми спільниками. І кажу я так, бо колись ви були сповнені темряви, а зараз сповнені світла», вчить нас Святе Письмо.

За матеріалами: christianheadlines.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини