Трагедія у Джорджії: громадськість звертається до молитов
Європа та світ
06.09.2024
Трагічна втрата молодих життів занурила спільноту в жалобу, оскільки сім’ї починають усвідомлювати руйнівні наслідки цієї події

4 вересня 2024 року в середній школі Апалачі у Віндері, штат Джорджія, сталася трагічна масова стрілянина, внаслідок якої загинуло четверо людей (2 учні і 2 вчителі) і щонайменше дев’ятеро отримали поранення.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Інцидент почався близько 9:30 ранку, коли 14-річний підозрюваний відкрив стрілянину на території школи, викликавши хаос у кампусі. Учнів евакуювали на шкільний футбольний стадіон, а правоохоронні органи швидко відреагували, щоб убезпечити територію та затримати стрілка, пише Crosswalk.

Після стрілянини пройшла хвиля горя та шоку. Місцеві ЗМІ зняли сцени, як батьки та сім’ї поспішають до школи, багато хто в паніці, намагаючись знайти своїх дітей. Одна бабуся описала жахливі моменти, коли її онука написала їй повідомлення про те, що чує постріли та ховається в класі.

Для багатьох ця трагедія підкреслила надто часті випадки насильства із застосуванням вогнепальної зброї в американських школах.

Упродовж кількох годин після стрілянини студенти сформували молитовне коло, щоб підтримати один одного. Це зібрання стало яскравим символом солідарності серед руйнувань, коли студенти схилили голови та взялися за руки, щоб помолитися за жертв та їхні родини.

Почуття спільності знайшло відгук по всій країні, а лідери висловлювали свої співчуття. Президент Байден оприлюднив заяву, в якій засудив насильство, а спікер Палати представників Майк Джонсон високо оцінив реакцію поліції та помолився за жертв.

Влада продовжує розслідувати мотиви нападу, в той час як країна продовжує молитися за сім’ї загиблих, а також всіх постраждалих внаслідок цієї події.

Джерело: Crosswalk

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Європа та світСуспільство Гарячі темиЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини