Фільми, музика впливають на світогляд дитини більше, ніж школа. Дослідження
Загрози та виклики
15.10.2021
За словами Джордж Барна фільми, телебачення, музика та інші засоби масової інформації мають більший вплив на світогляд дитини, ніж школа.

Барна, як старший науковий співробітник Центру біблійного світогляду при Раді з питань дослідження сім’ї та керівник Центру культурних досліджень Християнського університету Арізони, розповів на християнських зборах у місті Лесбург, штат Вірджинія, минулого тижня про те, що сьогоднішні діти та підлітки знаходяться під постійним бомбардуванням небіблійних повідомлень в засобах масової інформації, і що роль батьків-християн бути “протиотрутою”.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На зустрічі він також сказав, що світогляд їх дітей знаходиться під сильним впливом сучасного медіа, так само як більшість рішень та поведінка їх батьків.

Сучасне медіа включає фільми, телебачення, музику, відеоігри, Інтернет та книги, і все це впливає на розвиток світогляду дітей більше, ніж будь-що інше, особливо протягом підліткового та дорослого років.

Дослідження, проведене Центром культурних досліджень університету, показує, що лише 6 відсотків американців дотримуються біблійного світогляду, а більшість американців, що складає 88 відсотків, дотримуються синкретичного світогляду, який поєднує елементи з різних систем переконань.

Основний світогляд формується до 13 років, тому цей період важливий для дітей.

Він підкреслює, що типовий американець має по суті той самий світогляд, який мав у 13 років, тому варто інвестувати у дітей, захищаючи від засобів масової інформації, а також бути протиотрутою для них.

Він називає трагічним те, що лише 7 відсотків батьків дітей віком до 18 років мають біблійний світогляд.

Барна закликає людей із біблійним поглядом бути поруч біля цих дітей, шукати можливості через спортивні команди та інші види діяльності допомагати формувати їх світогляд.

Він закликав стати агентами впливу і скласти список таких дітей.

Було також заявлено про біблійну відповідальність за виховування дітей, щоб вони пізнавали, любили і служили Богові всім своїм серцем, розумом, силою та душею.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини