У Вашингтоні відбувся Форум Українсько-Американського партнерства
Суспільство
11.02.2022
9 лютого у Вашингтоні відбувся Форум Українсько-Американського партнерства у якому взяли участь члени української діаспори з майже усіх штатів Америки, депутати різних рівнів з України, представники американських інвестиційних компаній, підприємці та інші. Говорили про інвестиції та підтримку України на тлі зростання загрози військового вторгнення.

Учасники Форуму закликали американський бізнес та українську діаспору підтримувати Україну в цей непростий час, коли зростає загроза повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, та залучати передові, новітні технології.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини!

Народний депутат України Анатолій Урбанський підкреслив, що "коли Україна буде економічно сильною - ніхто не зможе зазіхнути на її суверенітет."

Радник голови Асоціації міст України Оксана Продан звітувала про позитивні зміни, які стали можливими в рамках співпраці мерів міст України, наголосивши, що об'єднавшись Україна може перемогти. 

Також взяли участь у роботі Форуму фінансист та CEO американської мультистратегічної інвестиційної групи Allrise Capital — Руслан Зінуров, президент корпорації USKO та координатор української діаспори штату Каліфорнія — Влад Скоць. Їхні інвестиційні компанії вже мають свої офіси в Україні. За їх словами, в них немає побоювань працювати та інвестувати в Україну. 

Підсумки форуму підвів координатор Українсько-Американського партнерства Павло Унгурян. Він закликав до об’єднання та співпраці, наголосивши, що "найефективніша економічна співпраця народжується на місцевому або регіональному рівні."

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Суспільство
Останні новини
Останні новини