Главу МВС Естонії хочуть звільнити за заяву, що шлюб це - союз чоловіка і жінки та критику сексменшин
Загрози та виклики
18.10.2020
Так званий “скандал” в Естонії розкручують через те, глава МВС Март Хельме в інтерв'ю DW., зокрема, заявив, що в законодавстві треба визначити чітко і ясно, що шлюб - це союз "між однією жінкою і одним чоловіком - і все". Окрім того, він порадив усім геям тікати до Швеції, де на них "дивляться більш ввічливо".

Зазначені слова Марта Хельме підхопили ліберальні та ЛГБТ організації роздувши в медіа ледь не скандал національного масштабу. Це дійшло аж Президента Естонії Керсті Кальюлайд, яка  заявила, що глава МВС Март Хельме після його гомофобних висловлювань не може обіймати посаду в уряді та додала, що вже повідомила про свою точку зору прем'єр-міністру країни Юрі Ратаса, пише Deutsche Welle

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Пряма мова Кальюлайд: "Міністр із таким світоглядом не годиться в уряд Естонської Республіки".

Варто зазначити, що міністр внутрішніх справ Естонії Март Хельме є головою Консервативної народної партії Естонії, яка критично ставиться до Євросоюзу.

Зазначене вище ситуація показує, що заклики до рівності прав та толерантності на жаль є лише ширмою для того, аби змінити законодавство, а потім вони переростають у справжню диктатуру, яка забороняє будь-яку негативну думку щодо ЛГБТ, а також викликає справжній террор через ліберальні ЗМІ, аби змусити замовчати будь кого, хто має критичну думку, а також витиснути з урядів людей, які відкрито підтримують сімейні цінності. Все це є чітким сигналом для нас, аби ми бачили, які наслідки може мати для України подальше просування гендерної ідеології через заходи щодо рівності прав, гендерної рівності,  боротьби з насиллям за ознакою статі і т.п.

Закликаємо поширювати цю інформацію, аби люди знали правду, а  також молитися, аби було більше урядовців та депутатів, які  відстоюють українські сімейні цінності. 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини